Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum e relaţia cu Pintilii?”. Răspunsul lui Charalambous, după ce l-a ”înlocuit” pe ”antrenorul” FCSB-ului

”Cum e relaţia cu Pintilii?”. Răspunsul lui Charalambous, după ce l-a ”înlocuit” pe ”antrenorul” FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Prezent la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu CFR Cluj, Elias Charalambous (42 de ani) a fost întrebat despre relaţia sa cu omul pe care l-a ”înlocuit”, Mihai Pintilii (38 de ani), iar răspunsul tehnicianului cipriot nu a lăsat loc de interpretări.

Elias Charalambous a fost adus la FCSB în urmă cu nici două săptămâni, pentru a îi lua locul lui Leo Strizu, după despărţirea cu scandal dintre vicecampioană şi fostul principal din acte.

Cipirotul a debutat cu o victorie la Sfântu Gheorghe, însă jocul prestat de roş-albaştri nu a fost cel dorit, iar rezultatul obţinut poate fi considerat oarecum mincinos.

În contextul în care Farul şi CFR s-au împiedicat cu Universitatea Craiova, respectiv Rapid, punctele obţinute cu Sepsi au readus-o pe vicecampioană la doar trei puncte de primul loc.

”E o legendă a clubului”

Însă, s-a zvonit că în tabăra FCSB-ului ar putea apărea probleme interne, după aducerea lui Elias Charalambous pe banca tehnică a echipei.

Mihai Pintilii era neoficial antrenorul principal, iar numirea lui Leo Strizu ca principal îi permitea tânărului tehnician să îşi facă treaba oarecum din umbră.

Dar, cu Charalambous venit la club, un antrenor care cere mult mai mult respect decât Strizu, exista posibilitatea să apară clinciuri între cipriot şi Pintilii.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu CFR Cluj, Elias Charalambous a fost întrebat despre relaţia sa cu ”fostul antrenor” al FCSB-ului, care încă face parte din stafful său.

Charalambous, despre relaţia cu Pintilii, după ce l-a ”înlocuit”

Răspunsul antrenorului de 42 de ani nu a lăsat loc de interpretări: acesta a afirmat că se înţelege perfect cu Pintilii, pe care l-a numit o legendă a echipei roş-albastre.

”(n.r. cum e relaţia cu Mihai Pintilii?) Perfectă, excelentă. Pintilii e o legendă a clubului. A jucat mult pentru naţională. E o persoană importantă pentru club.

Pinti ştie clubul. Am nevoie de el. E foarte important ca relaţia noastră să fie excelentă. Am nevoie de sprijinul tuturor”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului cu CFR.

Derby-ul dintre campioană şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadion Dr. Constantin Rădulescu. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi pe Orangesport.ro, în format live video.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare