Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unicul fotbalist de la Dinamo care e capabil să facă pasul în Superligă, în opinia lui Bogdan Cosmescu: ”Mi s-a părut cel mai bun” | EXCLUSIV

Unicul fotbalist de la Dinamo care e capabil să facă pasul în Superligă, în opinia lui Bogdan Cosmescu: ”Mi s-a părut cel mai bun” | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Dinamo cu Oţelul Galaţi, Bogdan Cosmescu a ţinut un discurs dur la adresa jucătorilor din Liga 2 şi a dezvăluit că este de părere că un singur ”câine” ar fi capabil să facă pasul în Superligă.

În a treia etapă a play-off-ului Ligii 2, Dinamo a reuşit să obţină o victorie care ar putea cântări enorm în calculele pentru promovare, scor 3-0, împotriva celor de la Oţelul Galaţi.

Aşa cum era de aşteptat, jucătorii pregătiţi de Dorinel Munteanu au venit la Bucureşti cu gândul de a nu fi învinşi, nu neapărat de a câştiga, astfel că au încercat să se închidă cât mai mult şi să profite de contraatacurile ivite.

”Era vreun jucător de care să zici azi <<la anul merită să joace la Liga 1>>?”

Iniţial, planul a dat roade, cel puţin din punct de vedere defensiv, dar, după ce Lamine Ghezali a reuşit să deschidă scorul în repriza secundă, situaţia s-a schimbat drastic.

Oţelul a fost nevoit să se deschidă, în căutarea egalării, iar astfel au venit şi golurile următoarea ale ”câinilor”, tabela arătând un convingător 3-0 la finalul jocului.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Bogdan Cosmescu a recunoscut că, în ciuda victoriei răsunătoare a gazdelor, este de părere că un singur jucător de la Dinamo ar fi capabil să facă pasul în Superligă.

Comentatorul l-a ignorat pe omul care a marcat de două ori în poarta Oţelului, Lamine Ghezali, şi l-a desemnat pe Ahmed Bani ca unicul dinamovist care ar putea evolua în primul eşalon/

Unicul fotbalist de la Dinamo care e capabil să facă pasul în Superligă, în opinia lui Bogdan Cosmescu

Mi s-a părut cel mai bun jucător al lui Dinamo, Ahmed Bani. Lăsând asta de o parte (n.r. că a dat pasă de gol), ce a făcut pe teren.

Încă o dată vă întreb, era vreun jucător de care să zici azi <<la anul merită să joace la Liga 1>>? Bani e singurul care mi se pare că... eu nu văd.

Tocmai asta e îngrijorător (n.r. că nici în Superligă nu e nivelul atât de ridicat), nu să joace în Premier League, acolo nu e clar niciunul, dar nici la Liga 1 nu văd.

Eu nu îl văd decât pe Ahmed Bani, din ce am văzut astăzi”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare