Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Luptătorul Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident rutier pe A2! Şoferul a pierdut controlul la 200 km/h. Prima reacţie a sportivului

NEWS ALERT | Luptătorul Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident rutier pe A2! Şoferul a pierdut controlul la 200 km/h. Prima reacţie a sportivului

Alte sporturi

Comentarii

Luptătorul Benny Adegbuyi (38 de ani) a fost implicat într-un grav accident rutier pe autostrada A2. Şoferul a pierdut controlul maşinii la viteza de 200 km/h şi s-a izbit într-un parapet, pe drumul către o competiţie care urma să aibă loc la Tuzla.

UPDATE: Benny Adegbuyi a oferit o primă reacţie după accidentul său, iar varianta luptătorului este ceva mai difertă faţă de informaţiile apărute până acum.

Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanţa, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub.

Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o maşină a apărut în ultima secundă de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontală, am tras de volan şi am acroşat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Maşina este daună totală, dar cel mai important este că toţi care eram în maşină suntem bine, mulţumim lui Dumnezeu. Soţia mea Elena are doar o mică problemă la mână şi am preferat să facem investigaţii suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveţi grijă la volan pentru că neatenţia, chiar şi pentru o singură clipă, vă poate costa viaţa atât pe voi, cât şi pe cei dragi”, a transmis Adegbuyi, potrivit Gsp.


Ştirea iniţială

Luptătorul Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident rutier pe A2

Urmând să participe la ediţia a treia a Cupei Ronin K1, care are loc la Tuzla, Benny Adegbuyi a plecat cu soţia sa spre turneu, dar a fost implicat într-un accident rutier grav pe drum.

Şoferul autovehicului în care se afla luptătorul a pierdut controlul maşinii la viteza de 200 km/h, înainte de a se izbi într-un parapet, în jurul bornei kilometrului 138.

Persoana aflată la volan ar fi tras de acesta şi ar fi ales să lovească intenţionat parapetul, pentru a evita contactul cu alte maşini, în momentul în care a pierdut controlul autovehiculului.

Potrivit Prosport, surse din cadrul poliţiei susţin că soţia lui Adegbuyi conducea, dar, de fapt, luptătorul ar fi fost cel care se afla la volan.

Cei doi se află în afara oricărui pericol acum şi au avut şansa de a scăpa fără nicio leziune gravă, în ciuda vitezei uriaşe din momentul impactului. Partenera sportivului a suferit doar leziuni la nivelul uneia dintre mâini.

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este el mai bine cotat luptător român de kickboxing.

 

Afla mai multe despre: benny adegbuyi 

viewscnt
Articole similare