Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima echipă care a promovat în Premier League! Jucătorii pregătiţi de Vincent Kompany şi-au asigurat accederea în prima ligă cu şapte meciuri rămase

Prima echipă care a promovat în Premier League! Jucătorii pregătiţi de Vincent Kompany şi-au asigurat accederea în prima ligă cu şapte meciuri rămase

Premier League

Comentarii

Cu şapte etape rămase de disputat, Burnley, formaţia pregătită de Vincent Kompany, şi-a asigurat promovarea în Premier League.

Prima echipă care a promovat în Premier League

Formaţia Burnley, antrenată de belgianul Vincent Kompany, şi-a asigurat, vineri, promovarea în Premier League în sezonul viitor, după ce a învins Middlesbrough, scor 2-1.

Cu o serie de 19 meciuri fără eşec, Burnley ocupă primul loc în clasament, cu un avans de 19 puncte faţă de Luton, ocupanta locului al treilea, care mai are doar şase etape de disputat, nu şapte, ca liderul.

Fostul fundaş belgian şi căpitan al echipei Manchester City antrenează Burnley din 2022, când echipa tocmai retrogradase după şase sezoane în prima ligă.

Odată cu retrogradarea, clubul a trebuit să ramburseze şi o parte semnificativă a unui împrumut de 73 de milioane de euro şi a trebuit să vândă mai mulţi jucători importanţi.

Kompany a adunat o echipă aproape complet nouă, folosindu-şi cunoştinţele din Belgia şi Manchester City pentru a atrage jucătorii sub formă de împrumut.

Spectacolul din Premier League poate fi văzut pe canalele Orange Sport!

Afla mai multe despre: burnley 

viewscnt
Articole similare