Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Munteanu a dezvăluit pe cine susţine în lupta pentru câştigarea Superligii, la 19 ani de când a cucerit titlul cu Dinamo: ”M-aş bucura tare mult” | EXCLUSIV

Cristi Munteanu a dezvăluit pe cine susţine în lupta pentru câştigarea Superligii, la 19 ani de când a cucerit titlul cu Dinamo: ”M-aş bucura tare mult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Înaintea meciului dintre Dinamo şi Oţelul, fostul portar al ”câinilor”, Cristi Munteanu (48 de ani), care a câştigat patru trofee în Ştefan cel Mare, printre care un titlu, a dezvăluit ce echipă susţine în lupta pentru câştigarea Superligii în acest sezon.

După două etape din play-off, lupta pentru titlu a devenit chiar mai strânsă decât anterior, cu doar trei puncte între liderul Farul Constanţa şi ocupanta locului trei, FCSB.

Vicecampioana urmează să se dueleze chiar cu echipa de pe poziţia a doua în următoarea rundă, CFR Cluj, iar cursa pentru câştigarea Superligii ar putea lua o nouă întorsătură.

”M-aş bucura tare mult să câştige acest campionat”

Cu opt meciuri rămase, chiar şi Universitatea Craiova şi Rapid ar putea spera la titlu, indiferent că se află la şapte, respectiv opt lungimi în urma liderului, în contextul în care 24 de puncte mai pot fi obţinute.

Prezent la meciul Dinamo - Oţelul, Cristi Munteanu a oferit un interviu pentru Orange Sport şi a dezvăluit cărei echipe îi ţine pumnii în lupta pentru campionat, în absenţa ”câinilor”.

Fosttul portar a dezvăluit că îşi doreşte ca fosta sa echipă, Farul Constanţa, să devină campioana României, considerând că aceasta ar merita cel mai mult trofeul, datorită jocului prestat.

Cristi Munteanu a dezvăluit pe cine susţine în lupta pentru câştigarea Superligii

E un play-off extraordinar, e cel mai disputat şi interesant play-off de când se joacă această competiţie în acest fel.

Acum fotbalul cel mai frumos l-a arătat Farul Constanţa, Farul, echipa unde am evoluat şapte ani, am peste 100 de meciuri la Farul, acolo practic am început fotbalul mare şi ţin cu Farul.

Mi-aş dori tare mult ca Gică Hagi să ia campionatul. A dovedit şi dovedeste că este cea mai bună şi practică cel mai bun fotbal din camionat. Au un Alibec în formă, care face diferenţa, şi-a regăsit plăcerea, ajută şi echipa naţionala.

Uite că în continuare Hagi scoate jucători tineri, mă refer la Mazilu un jucător care nu era nicăieri acum câteva luni şi acum este probabil cel mai vandabil jucător din fotbalul românesc.

Şi m-aş bucura tare mult ca Farul să câştige acest campionat, că îl merită, datorită faptului că joacă cel mai frumos fotbal”, a declarat Cristi Munteanu, pentru Orange Sport.

Patru trofee a cucerit Cristi Munteanu în carieră, toate alături de Dinamo: titlul, în 2004, şi trei Cupe ale României, în 2003, 2004 şi 2005.

Afla mai multe despre: cristian munteanu 

viewscnt
Articole similare