Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proiect ambiţios în fotbalul românesc! Stadion nou şi bază cum ”găseşti rar” în Superligă pentru echipa din Liga 2: ”Sunt puţini care ştiu” | EXCLUSIV

Proiect ambiţios în fotbalul românesc! Stadion nou şi bază cum ”găseşti rar” în Superligă pentru echipa din Liga 2: ”Sunt puţini care ştiu” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Dinamo cu Oţelul Galaţi, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre CSM Slatina, fosta echipă a antrenorului ”câinilor”, Ovidiu Burcă (43 de ani)

Dinamo a făcut un pas mare spre revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi, principala contracandidată la ultimul loc de promovare directă, scor 3-0.

Formaţia pregătită de Ovidiu Burcă arată mai bine decât ar fi putut anticipa mai oricine la începutul sezonului, iar Andrei Vochin este de părere că un mare merit i se datorează antrenorului.

”Sunt puţini care ştiu că Slatina are o bază incredibilă. O găseşti rar la Liga 1”

Consilierul lui Răzvan Burleanu a vorbit despre postul ocupat anterior de tehnicianul lui Dinamo, cel de antrenor principal al CSM Slatina, şi a făcut o serie de dezvăluiri despre echipa olteană.

Ovidiu Burcă a reuşit să o conducă pe Slatina către promovarea în Liga 2 la finalul ultimului sezon, înainte de a îşi da acordul să revină în Ştefan cel Mare, după 17 ani.

Formaţia aflată chiar deasupra liniei roşii în grupa A a play-out-ului Ligii 2 are condiţii neaşteptat şi neştiut de bune, a dezvăluit Andrei Vochin.

Oltenii au o bază de antrenamente cu ”găseşti rar” în Superligă, salariile sunt plătite la zi, iar în viitorul apropiat ar trebui să se demareze construcţiile unei noi arene, în locul stadionului 1 Mai.

Proiect ambiţios în fotbalul românesc

Aşadar, la CSM Slatina se poate contura un proiect ambiţios pentru fotbalul românesc, însă primul pas este ca echipa să nu retrogradeze din Liga 2 la finalul sezonului.

A promovat cu Slatina. Sunt situaţii complet diferite, la Slatina avea tot ce voia. Sunt puţini care ştiu că Slatina are o bază incredibilă.

Stadionul mare pe care joacă e cel vechi şi se aşteaptă să se dea verde la construcţia unui nou stadion acolo. Dar baza sportivă din spatele stadionului... o găseşti rar la Liga 1.

Deci, din punctul ăsta de vedere, nu avea nicio problemă. Salariile erau mici, dar se plăteau la zi, nu exista nicio problemă”, a dezvăluit Andrei Vochin, la Orange Sport.

La momentul actual, Slatina se află pe locul patru în grupa A a play-out-ului, primul de deasupra linii, la şase puncte de prima urmăritoare, Metaloglobus, care are însă un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: csm slatina 

viewscnt
Articole similare