Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, convins că o echipă din play-off nu mai poate spera la titlu: ”Nu mai recuperezi, nu mai ai cum” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, convins că o echipă din play-off nu mai poate spera la titlu: ”Nu mai recuperezi, nu mai ai cum” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Farul Constanţa împotriva Universităţii Craiova, Basarab Panduru a recunoscut că este convins că fosta sa echipă nu mai poate spera la titlu, după ce s-a depărtat la 10 puncte de lider, cu şapte etape rămase.

Înaintea debutului play-off-ului, fanii fotbalului românesc puteau spera că cursa pentru câştigarea Superligii va fi cea mai incitantă din ultimii ani, cu cinci echipe în luptă pentru trofeu.

Cu două meciuri rămase din a treia etapă, se pare că deja cursa s-a limitat la trei participante, Farul Constanţa, CFR Cluj şi FCSB, distanţa faţă de Universitatea Craiova şi Rapid fiind considerabilă.

”Nu mai recuperezi, nu mai ai cum”

După ce au pierdut la Ovidiu, oltenii s-au depărtat la 10 puncte de lider, în timp ce, înaintea partidei cu Sepsi, giuleştenii se află deja la 11 lungimi în urma jucătorilor pregătiţi de Gică Hagi.

Dacă Rapid poate că ar mai putea spera să revină în lupta pentru titlu, cei de la Universitatea Craiova trebuie să îşi ia gândul de la câştigarea Superligii în acest sezon, în opinia lui Basarab Panduru.

În direct la Orange Sport, fostul internaţional român a recunoscut că i se pare că distanţa dintre olteni şi Farul, cu doar şapte etape rămase, este prea mare pentru a mai fi recuperată.

Basarab Panduru, convins că Universitatea Craiova nu mai poate spera la titlu

”(n.r. Craiova e ieşită din lupta la titlu?) În momentul ăsta sunt, câte, 10 puncte? Eu zic că 10 puncte în şapte meciuri nu mai ai cum... nu mai ai, nici măcar şase, să zici că joci de două ori cu echipa aia, 10 puncte nu mai recuperezi”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Mihai Rotaru anunţase încă din urmă cu o lună că echipa sa nu se mai gândeşte neapărat la titlu, ci mai degrabă la o clasare pe podium şi o calificare în cupele europene.

Momentan, chiar şi poziţia a treia pare a fi un obiectiv prea măreţ pentru Universitatea Craiova, dar calificarea în cupele europene poate fi o posibilitate, atât timp cât CFR Cluj câştigă Cupa României.

Până acum, în play-off, Universitatea Craiova a jucat cu primele trei clasate şi a reuşit să obţină doar două puncte, după remizele cu campioana şi FCSB.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare