Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că nu m-aţi auzit”. Eugen Neagoe a răbufnit după eşecul cu Farul şi şi-a acuzat jucătorii: ”Am făcut nişte cadouri foarte mari”

”Cred că nu m-aţi auzit”. Eugen Neagoe a răbufnit după eşecul cu Farul şi şi-a acuzat jucătorii: ”Am făcut nişte cadouri foarte mari”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), a tras concluziile după ce echipa sa a pierdut duelul de la Ovidiu cu liderul Superligii, Farul Constanţa.

Universitatea Craiova a pierdut jocul cu Farul Constanţa, scor 2-3, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9.

Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17.

Gazdele au pus presiune şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalty în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu.

A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului constănţean.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic.

Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu.

Farul a marcat golul victoriei din penalty, în minutul 84. Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul a acordat al doilea penalty al meciului.

A transformat căpitanul constănţenilor, Larie, şi Farul s-a impus cu scorul de 3-2.

”Cred că nu m-aţi auzit”. Eugen Neagoe a răbufnit după eşecul cu Farul. Jucătorii, avertizaţi: ”Am făcut nişte cadouri foarte mari”

La capătul partidei, Eugen Neagoe a reacţionat şi nu s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi şi de rezultatul final.

Antrenorul Craiovei le-a reproşat jucătorilor multele greşeli individuale pe care aceştia le-au făcut în faţa liderului din Superligă.

”În primul rând sunt dezamăgit de rezultat! Un joc spectaculos. Am făcut nişte cadouri foarte mari şi am primit mai multe goluri decât am marcat. Am făcut multe greşeli personale, de la mulţi jucători.

Vom discuta, vom analiza, am discutat acum puţin la cald. Am început foarte bine ambele reprize, am condus, dar ne-am speriat şi am pierdut mingile cu foarte mare uşurinţă. Nu am ştiut să gestionăm, să ţinem mai mult de minge. Nu ştiu de ce!

Când conduci la echipa de pe primul loc de două ori şi nu pleci nici măcar cu un punct, trebuie să îţi pui nişte întrebări. Mulţi jucători azi nu au fost la nivelul pe care mi l-aş fi dorit.

(n.r. dacă Craiova este scoasă din lupta la titlu) Întotdeauna am vorbit doar de următorul joc. Cred că nu m-aţi auzit. La fel e şi acum. Sper să ne revenim şi să câştigăm următorul meci (n.r. cu Rapid).

(n.r. despre schimbările făcute) Koljic s-a lovit şi nu a mai putut continua. Ceilalţi nu au avut probleme.

Dacă e pe primul loc (n.r. Farul), atunci e meritat. Toate cele trei echipe (n.r. Farul, CFR, FCSB) sunt valoroase”, a declarat Neagoe, după meci.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 4, cu 29 de puncte, iar Farul, pe 1, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: eugen neagoecraiova 

viewscnt
Articole similare