Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, uluit de fotbalistul care a semnat cu Farul pe următorii doi ani: ”Joacă cel mai bun fotbal al lui din toate timpurile” | EXCLUSIV

Panduru, uluit de fotbalistul care a semnat cu Farul pe următorii doi ani: ”Joacă cel mai bun fotbal al lui din toate timpurile” | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Farul Constanţa împotriva Universităţii Craiova, scor 3-2, Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre Denis Alibec (32 de ani), pe care îl consideră a fi în cea mai bună perioadă a carierei sale.

Denis Alibec a revenit la Farul Constanţa în această vară, la două ani de la despărţirea de echipa lui Gică Hagi, după mai multe sezoane de uitat pentru fostul jucător al lui Inter Milano.

Născut la Mangalia, Alibec a petrecut trei ani la fosta Farul Constanţa, înainte de a face pasul în Italia, în 2009, iar, ulterior, în perioada martie 2012 - iunie 2013, a fost împrumutat Viitorului, actuala Farul.

”Joacă în momentul ăsta cel mai bun fotbal al lui din toate timpurile”

Aşadar, fotbalistul are o legătură cu ”Regele” şi cu echipa sa, iar sub comanda acestuia a reuşit să îşi redescopere valoare, pe care îl o ”pierduse” în ultimii ani.

Fotbalistul de 32 de ani a fost om de bază la Ovidiu în actuala stagiune, cu 11 goluri şi cinci pase decisive în campionat, iar Basarab Panduru a fost uluit de revenirea sa de formă.

În direct la Orange Sport, fostul ”tricolor” a vorbit la superlativ despre Denis Alibec, recunoscând că este de părere că acesta joacă cel mai bun fotbal al său din toate timpurile.

În plus, Panduru a adăugat că, dacă Alibec s-ar transfera la una dintre fostele sale echipe, consideră că nu ar mai fi rezervă, punctând însă că acesta a semnat prelungirea cu Farul până în 2025.

Panduru, uluit de Denis Alibec

Mi se pare că Alibec joacă în momentul ăsta cel mai bun fotbal al lui din toate timpurile poate. Mă uitam la echipele din străinătate unde a fost, nu a jucat mai deloc, la CFR, foarte mult pe bancă.

Ăsta e un an în care joacă foarte puţine minute, dar mi se pare că în momentul ăsta, chiar dacă în seara asta nu a făcut un meci bun şi te gândeai că e schimbat, uite că cu el în teren 90 de minute... în orice moment poate să facă ceva.

Da? El face, el inventează practic pasa aia pentru Sali din nimic şi te gândeai că poate, la un moment dat, şi el să fie schimbat, pentru că îl vedeai că e nervos, că nu mai face ce trebuie, mai ales după faza aia când dă pe lângă portar şi dă cu poarta goală, dintr-o poziţie bună pentru el, că dacă era altcineva mai spuneam că poate e greu, dar pentru el nu era grea poziţia aia să bage mingea în poartă, mai ales că avea mingea pe stângul.

Cu toate astea, îl lasă în teren şi dă pasa aia pentru Sali. Îl vezi că e nervos, te gândeşti <<poate ar fi mai bine să îl schimb>>, uite că nu, rămâne în teren şi...

Eu cred că dacă ar pleca acum undeva, la una dintre echipele alea unde a fost el, nu cred că mai e rezervă niciodată acum, dacă joacă aşa cum joacă în momentul ăsta.

31 (n.r. de ani), cât are acum? Da, târziu... dar nu mai pleacă, cred că a prelungit pe încă doi ani. Face 32 anul ăsta (n.r. a făcut în ianuarie)... dar nu s-ar mai duce acolo şi să stea pe bancă, dacă joacă fotbalul ăsta, că nu ai ce să îi reproşezi în momentul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare