Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, informaţie uluitoare în conferinţa de presă după victorie! "Aşa am auzit şi cred că sunt informat bine". Un reporter prezent a cerut lămuriri | VIDEO

Hagi, informaţie uluitoare în conferinţa de presă după victorie! "Aşa am auzit şi cred că sunt informat bine". Un reporter prezent a cerut lămuriri | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Managerul de la Farul Constanţa, Gică Hagi, conduce în cursa spre un nou titlu cu echipa sa, iar în cadrul conferinţei de presă de după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-2, a amintit de neîncrederea cu care a fost privit proiectul propus de el, la începutul acestui sezon.

Gică Hagi nu uită ce s-a întâmplat până să ajungă pe primul loc în Superligă: "Inclusiv cei din Constanţa se gândeau la asta. Aşa am auzit eu"

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalty, prin Denis Alibec. Presiunea s-a mutat pe ocupantele locurilor doi şi trei, CFR Cluj şi FCSB, care au meci direct duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Cu cinci puncte avans în fruntea Superligii şi cu un meci în plus faţă de campioana en titre, Gică Hagi a anunţat că jucătorii săi au liber până marţi

În conferinţa de presă de după victoria cu oltenii, Gică Hagi a recunoscut că alege să se relaxeze cu familia şi să nu se uite la CFR Cluj - FCSB şi că în lupta pentru titlu vrea ca Farul Constanţa să nu depindă de rezultatele urmăritoarelor. 

A fost un mesaj cu bătaie lungă, întrucât "Regele" şi-a adus aminte imediat cum persoane din Constanţa, pe care nu le-a numit, au considerat că Farul se va bate în subsolul Superligii. Fostul decar al naţionalei şi-a adus aminte acum de acele vorbe. 

Declaraţiile lui Gică Hagi de pe primul loc al Superligii

"Nu, nu mă uit la meci (n.r. - la CFR - FCSB). Nu mă interesează. Noi suntem pe primul loc. E important ce facem noi. Asta am transmis echipei mereu. Din vară le-am spus că e important în viaţă să depinzi de tine şi să ai o mentalitate de învingător. Suntem pe drumul bun, la Constanţa se contruieşte ceva bun. 

Noi suntem acolo că am făcut foarte bine. Nici nu ne-am înscris de la început (n.r. - la câştigarea campionatului), nici nu aveam cel mai mare buget, nici jucătorii. Să nu uitaţi că noi am făcut achiziţii, în vară, când inclusiv cei din Constanţa se gândeau că o să ne batem la retrogradare. Aşa am auzit eu şi cred că sunt informat destul de bine", a spus Gică Hagi cu o satisfacţie enormă, de pe primul loc al Superligii. 

Unul dintre reporterii prezenţi în sală: "Aşa neîncrezători erau?"

"Toată România era. Şi voi (n.r. - presa), la fel. La transferurile făcute după cum gândeaţi voi, da, dar aţi uitat că după au venit Louis Munteanu, Băluţă, Alibec, Nedelcu, aţi uitat lucrurile pe care le-am făcut. 

Lumea, de obicei, se grăbeşte, dar am făcut lucruri foarte bune. Torje, de exemplu, ne-a ajutat extraordinar în tur. Extraordinar, la fiecare meci la care a fost a făcut bine. Toţi cei care au venit au făcut bine. Cei care vin fac ceva în plus", a mai spus Gică Hagi. 

Momentul de strălucire al "Regelui". Panduru şi Vochin, impresionaţi de Hagi: "Chiar mă gândeam ce vrea să facă, dar a simţit mai bine ca noi"

Afla mai multe despre: gica hagiuniversitatea craiovafarul constantafarul constanta universitatea craiova 3-2gica hagi farul constanta 

viewscnt
Articole similare