Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun jucător al partidei Farul - Universitatea Craiova 3-2, în opinia lui Gică Hagi: ”Cu el în teren suntem mai puternici!”

Cel mai bun jucător al partidei Farul - Universitatea Craiova 3-2, în opinia lui Gică Hagi: ”Cu el în teren suntem mai puternici!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 3-2 (1-1), sâmbătă seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 3-a a play-off-ului din Superligă.

  • Golurile constănţenilor au fost marcate de Louis Munteanu (min. 17), Constantin Grameni (min. 54) şi Ionuţ Larie (min. 82 - pen.), în timp ce pentru olteni au punctat Elvir Koljic (min. 9) şi Alexandru Cîmpanu (min. 48).

Gheorghe Hagi le-a dat liber jucătorilor, după victoria cu Universitatea Craiova

Antrenorul celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, s-a declarat încântat de faptul că echipa sa a obţinut încă o victorie în Superligă, iar Farul va termina această etapă tot pe prima poziţie.

În acelaşi timp, pune o presiune mare pe CFR Cluj, principala urmăritoare, pe care o obligă să câştige partida cu FCSB pentru a rămâne la două puncte în spatele ”marinarilor”.

În opinia lui Gică Hagi, cel mai bun jucător al Farului, în meciul cu Universitatea Craiova, a fost Denis Alibec, cel care a ratat o lovitură de la 11 metri, dar şi alte două ocazii uriaşe. Una chiar cu poarta goală, dintr-un unghi dificil.

Era importantă victoria. Trei puncte acasă, contra unei echipe bună. Cred că am făcut un meci senzaţional. Cred că prima repriză este cea mai bună, am făcut ambele faze foarte bine.Am reacţionat, i-am surprins cu tot ce am făcut.

I-am felicitat pe băieţi în vestiar. Le-am zis la pauză că au jucat fantastic şi să continuă pe acest drum. Un lucru extraordinar este că echipa a revenit de două ori, după două goluri din nimic.

(n.r. - Principalii favoriţi la titlu?) Nu cred. Suntem acolo. Ne luptăm pentru titlu, dar nu suntem principalii candidaţi. Nu pot să cad în plasa voastră. Sunt echipe foarte bune, meciuri foarte multe, foarte grele. Se poate întâmpla orice de mâine.

Totul depinde de noi, dar trebuie să muncim. (n.r. - Îngrijorat că primiţi goluri?) Nu. Mi-a plăcut enorm. Mai bine decât 0-0. Este mai important să marcăm Ăsta este fotbalul. Cred că publicul s-a bucurat de spectacol. 

Denis, cel mai bun din punctul meu de vedere. Nu uitaţi că a jucat trei meciuri într-o săptămână. Nu e uşor. A alerga. L-am felicitat după meci, a fost printre cei mai buni. Când Alibec este în teren, noi suntem puternici.

Alibec are încredere totală. Nu mi-l luaţi. Lăsaţi-l acolo unde este, pentru că este bine. Nu, trebuia să bată şi Larie. Cred că eu am greşit, pentru că aveam ceva în gând. Dar, din păcate, am zis să nu-l deranjez, dar a fost greşeala mea. Cred că trebuia să-i spun ce gândeam şi cred că marca. O să vorbesc cu el şi următorul penalty o să-l bată cum trebuie.

Astăzi am avut trei mijlocaşi extraordinari, plus Munteanu şi Mazilu care au alergat foarte mult. Toţi au fost senzaţionali. Noi nu depindem de nimeni. Asta e filozofia mea: să depindem de noi. Chiar dacă unii sunt mai bogaţi ca noi.

Mă duc acum, vreau să stau cu soţia, să mănânc bine. Fiecare să se distreze. Le-am dat liber până marţi după-amiază. Lăsaţi-ne să ne bucurăm!”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

VIDEO: Rezumat Farul - Universitatea Craiova 3-2

Afla mai multe despre: farul - universitatea craiovagheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare