Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea să o învingă pe FCSB cu ”tactica” lui Real Madrid. Ce ”cadou” le-a promis jucătorilor

Dan Petrescu vrea să o învingă pe FCSB cu ”tactica” lui Real Madrid. Ce ”cadou” le-a promis jucătorilor

FCSB

Comentarii

CFR primeşte vizita celor de la FCSB, în această seară, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1, într-un meci care contează pentru etapa a treia din play-off-ul SuperLigii.

Dan Petrescu vrea să o învingă pe FCSB cu ”tactica” lui Real Madrid. Ce ”cadou” le-a promis jucătorilor

Duel de care pe care, diseară, în Gruia. CFR Cluj primeşte vizita formaţiei FCSB, azi, de la ora, 21:00, în direct, pe Orange Sport 1. Ambele echipe au probleme de lot. Dan Petrescu nu se va putea baza pe Mario Camora, Nana Boateng şi Ciprian Deac, jucători esenţiali pentru campioana României. De asemenea, nici FCSB nu va putea conta pe serviciile lui Octavian Popescu. 

Dan Petrescu s-a hotârăt cum îşi motivează jucătorii înainte de derby, acesta a dezvăluit că s-a inspirat din discursul lui Carlo Ancelotti, antrenorul de la Real Madrid. 

"Încerc mereu să găsesc ceva nou, un video, o şedinţă. Ori să nu pun prea multă presiune. Deja presiunea e mare la meciul cu FCSB. Şi sunt mulţi jucători pe care dacă i-aş certa, nu ştiu dacă ar mai face faţă. Important e să câştigăm.

Am spus-o şi o repet, pe jucători îi motivează cel mai mult zilele libere şi banii. Nu ştiu dacă aţi văzut discursul lui Ancelotti. Discursul acela m-a ajutat foarte mult. Dacă la jucători le spui că mâine 'day off' (n.r. – ai zi liberă) şi ai 3.000 de euro dacă baţi, gata, ăla e!

Degeaba facem noi restul. Când Ancelotti a anunţat după meci că e zi liberă, a sărit vestiarul, a început să sară în sus. Ca fotbalist nu prea ai zi liberă, decât atunci când îţi dă antrenorul. Şi te bucuri foarte mult. Primele, la fel, orice fotbalist joacă şi pentru bani.

Dar nu cred că atunci când intră în teren un fotbalist se gândeşte la prima de după joc. Când intri în teren eşti concentrat doar la meci. Şi asta vor face toţi jucătorii din play-off.

Şi noi am avut un jucător care a decis un derby. Janga, la ei. În acest sezon avem o victorie noi, una ei. Cam aşa a fost cu toate echipele. Cu Farul, cu Rapid la fel. Cu toate, în afară de Sepsi. Acum vin meciurile decisive, care contează cel mai mult”, a declarat Dan Petrescu, înainte de derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB. 

În acest sezon, CFR şi FCSB s-au întâlnit de două ori, iar formaţiile şi-au împărţit victoriile: 0-1, respectiv 1-0.

Declaraţia lui Carlo Ancelotti:

"Sunt foarte mândru de voi, am făcut o partidă uriaşă. Este o mândrie imensă pentru noi, toţi. În primul rând, felicitări. În al doilea rând, v-am minţit, nu a fost o finală. A fost o semifinală, urmează să jucăm finala", a spus Carlo Ancelotti, după Real Madrid - Barcelona. 

Iar după câteva secunde, antrenorul a adăugat: "În al treilea rând, zi liberă mâine", moment în care jucătorii au explodat de bucurie!

Lupta pentru campionat, doar între două echipe? Florin Răducioiu, dur la adresa FCSB: "Nu merită acest titlu după ce am văzut. E o echipă cu multe probleme"

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr - fcsbreal madrid 

viewscnt
Articole similare