Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec a dezvăluit cum îi motivează Hagi pe jucători spre un titlu istoric: ”Dacă dăm trei goluri pe meci, o să câştigăm”. De ce nu a bătut şi al doilea penalty

Alibec a dezvăluit cum îi motivează Hagi pe jucători spre un titlu istoric: ”Dacă dăm trei goluri pe meci, o să câştigăm”. De ce nu a bătut şi al doilea penalty

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul formaţiei Farul Constanţa, Denis Alibec (32 de ani), a tras concluziile după victoria spectaculoasă reuşită de echipa de la malul mării în compania celor de la Universitatea Craiova. Atacantul s-a remarcat cu un penalty ratat şi cu o pasă de gol.

Farul Constanţa s-a impus în disputa cu Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa a treia din play-off.

La Ovidiu, scorul a fost deschis de craioveni, prin Koljic, în minutul 9.

Farul a reacţionat rapid şi a egalat prin Louis Munteanu, în minutul 17.

Gazdele au pus presiune şi Craiova nu a mai avut ocazii, iar Farul a primit un penalti în minutul 34, după un fault al lui Ndong la Adrian Mazilu.

A executat Alibec, dar portarul Popescu a respins şutul atacantului constănţean.

Neagoe a mutat la pauză şi l-a introdus în joc pe Cîmpanu, iar acesta a marcat în minutul 48, după o pasă excelentă a lui Creţu şi o combinaţie cu Koljic.

Egalarea a venit în minutul 53, când a înscris Grameni, cu un şut din careu. Pasa a venit de la Alibec.

Farul a marcat golul victoriei din penalty, în minutul 84.

Vlădoiu l-a faultat pe Sali în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat al doilea penalty al meciului.

A transformat căpitanul constănţenilor, Larie, şi Farul s-a impus cu 3-2, consolidându-şi poziţia de lider în Superligă.

Alibec a dezvăluit cum îi motivează Hagi pe jucători spre un titlu istoric: ”Dacă dăm trei goluri pe meci, o să câştigăm”

La capătul partidei, Denis Alibec, cel care a ratat un penalty, s-a arătat mulţumit că dobrogeană a câştigat acest meci chiar şi fără aportul său pe tabelă.

De asemenea, atacantul Farului a mărturisit şi de ce nu a bătut tot el al doilea penalty, ci l-a lăsat pe căpitanul Ionuţ Larie, cel care a marcat golul victoriei pentru trupa lui Gică Hagi.

”Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm. Am revenit de două ori, iar asta înseamnă că suntem o familie.

Sunt perioade şi perioade. Sunt puţin supărat (n.r. că nu a marcat), dar important e să câştige echipa, nu contează cine dă goluri sau assist-uri. Sper ca în meciul următor să îmi revin în faţa porţii. Trăiesc fotbalul foarte intens.

Eram puţin supărat, dar staff-ul şi colegii m-au încurajat. Nu m-am simţit în stare şi l-am lăsat pe Larie să bată (n.r. al doilea penalty).

Atâta timp cât suntem pe primul loc, suntem favoriţi la titlu. Domnul Hagi are o vorbă, dacă dăm trei goluri pe meci, o să câştigăm. Ne dorim să facă toate egal şi noi să câştigăm. Cu FCSB o să fie un meci spectaculos”, a declarat Alibec, după meci.

Afla mai multe despre: farulalibechagi 

viewscnt
Articole similare