Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer pentru Champions League. Becali, salariu URIAŞ la FCSB pentru cea mai importantă mutare

Primul mare transfer pentru Champions League. Becali, salariu URIAŞ la FCSB pentru cea mai importantă mutare

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit în cursa pentru titlu, iar acum fanii roş-albaştrilor speră din nou că echipa pregătită de Elias Charalambous poate lua campionatul.

În urma etapei de săptămâna trecută, FCSB a venit la doar trei puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Roş-albaştrii s-au impus cu 2-1 pe terenul lui Sepsi, iar acum urmează meciul de pe terenul ocupantei locului secund în clasament şi, totodată, campioanei entitre, CFR Cluj.

Cu speranţe că echipa sa va cuceri titlul mult aşteptat încă din 2015, Gigi Becali a început pregătirile pentru vara acestui an, când FCSB ar putea evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Astfel, pe lângă transferurile pe care le ţinteşte, latifundiarul din Pipera vrea să-şi păstreze cei mai importanţi oameni în staff-ul tehnic. Dorit insistent în campionatul Ungariei, de Ferencvaros, Thomas Neubert poate pleca liber de contract chiar în pauza de vară. Înţelegerea preparatorului fizic cu FCSB expiră la 1 iulie, iar Gigi Becali a pregătit o ofertă greu de refuzat pentru un component al staff-ului tehnic.

Conform gsp.ro, patronul roş-albaştrilor i-a pus pe masă lui Thomas Neubert un salariu lunar în valoare de 10 mii de euro. În aceste condiţii, Gigi Becali speră să-l convingă pe preparatorul fizic să rămână la FCSB în vederea participării în preliminariile Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare