Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe în Italia. Percheziţii la alte trei cluburi importante din Serie A

Probleme uriaşe în Italia. Percheziţii la alte trei cluburi importante din Serie A
Comentarii

O serie de percheziţii au avut loc la sediile cluburilor italiene de fotbal AS Roma, Lazio Roma şi Salernitana, în cadrul anchetelor privind operaţiuni de transfer ale jucătorilor, conform presei italiene şi cluburilor vizate.

Ancheta vizează 11 transferuri efectuate de AS Roma în perioada 2017-2021, în timp ce Lazio şi Salernitana sunt vizate de şapte vânzări de jucători între cele două cluburi în aceeaşi perioadă, pe când aparţineau aceluiaşi proprietar, Claudio Lotito, care mai deţine în prezent doar clubul Lazio.

AS Roma a luat act de deschiderea anchetei împotriva clubului şi a "unora din actualii şi foştii'' săi conducători.

Sunt vizaţi de aceste investigaţii, totodată, americanii Dan şi Ryan Friedkin, proprietarii clubului roman din vara lui 2020, şi fostul patron, tot american, James Pallotta, susţine presa.

Ancheta preliminară referitoare la Lazio se referă în special la suspiciuni privind "emiterea de facturi pentru tranzacţii inexistente", conform agenţiilor AGI şi ANSA.

La rândul său, Lazio a asigurat într-un comunicat că toate "documentele sunt în regulă şi mereu disponibile pentru autorităţi".

Salernitana a explicat, într-un comunicat, că "actuala conducere este total străină de obiectul anchetei, care se referă la sezoanele precedente schimbării de proprietar".

Subiectul transferurilor de jucători şi a eventualelor supra-evaluări umflate artificial, care pot permite îmbunătăţirea conturilor cluburilor, este în centrul unei anchete privind clubul Juventus.

Torinezii au fost sancţionaţi de autorităţile sportive cu retragerea a 15 puncte din clasament şi o procedură penală este în curs.

Afla mai multe despre: lazio 

viewscnt
Articole similare