Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | L-a luat valul. Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FCSB. Ce ”cadou” i-a făcut lui Alibec :)

VIDEO | L-a luat valul. Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FCSB. Ce ”cadou” i-a făcut lui Alibec :)

FCSB

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

VIDEO | L-a luat valul. Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FCSB. Ce ”cadou” i-a făcut lui Alibec :) 

În derby-ul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Hagi a fost în extaz după această victorie, iar la finalul partidei a avut un schimb de replici cu Denis Alibec, tehnicianul era vizibil fericit. Motiv pentru care s-a lăsat dus de val şi a glumit cu atacantul. 

Video cu momentul:

"Nu-mi vine să cred". Alibec, uimit de "remontada" Farului cu FCSB: "După eliminarea lui Dawa le-am spus 'haideţi că-i batem!'"

Hagi l-a lăudat pe Alibec după meci:

„E o zi frumoasă din viaţa mea pentru că FCSB ne-a dominat, dar băieţii au reacţionat foarte bine şi de aceea este fotbalul frumos, pentru că se întâmplă asemenea lucruri. Şi schimbările, dacă aţi văzut, au fost băieţi tineri, care au intrat bine în joc.

Alibec a fost fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Când Alibec joacă bine şi noi jucăm bine, iar naţionala are nevoie de el. Revenind la meci, orice victorie cum a fost aceasta îţi dă linişte şi încredere”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipele care au evoluat:

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) - Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii

FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) - T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean - Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58

Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Vladimir Urzică

Afla mai multe despre: alibecgica hagifarulfcsb 

viewscnt
Articole similare