Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Teoria conspiraţiei” în Superligă! Echipa care ”vrea să retrogradeze” în Liga 2: ”Nu mai e niciun entuziasm” | EXCLUSIV

”Teoria conspiraţiei” în Superligă! Echipa care ”vrea să retrogradeze” în Liga 2: ”Nu mai e niciun entuziasm” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de FC Botoşani împotriva lui FC Argeş, scor 1-0, comentatorul Bogdan Cosmescu a vorbit despre ”teoria conspiraţiei” din Superligă, glumind că fotbaliştii piteşteni doresc să retrogradeze pentru a nu fi presiune pe constructorul noului stadion.

După ce a pierdut şi confruntarea cu FC Botoşani, din a treia etapă a play-out-ului, FC Argeş a atins borna de 17 meciuri consecutive fără victorie, serie începută încă din luna octombrie.

De la victoria obţinută de Marius Croitoru la debutul său pe banca tehnică a echipei, trupa piteşteană nu s-a mai impus nici măcar o dată în campionat, iar momentan se află pe penultimul loc.

”Vor să retrogradeze”

Doar trei puncte o despart pe FC Argeş de ultima clasată, CS Mioveni, în timp ce U Cluj, prima formaţie de deasupra locurilor de baraj, are deja un avans de şase puncte faţă de formaţia din Trivale.

Aşadar, situaţia în care se află echipa pregătită de Bogdan Vintilă este una incredibil de sensibilă, iar şansele ca Argeş să se salveze scad de la o etapă la alta.

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu a vorbit despre ”teoria conspiraţiei” din jurul echipei piteştene, glumind că jucătorii ”vor să retrogradeze”, pentru a nu fi presiune pe constructorul stadionului.

Mai serios, comentatorul a notat că situaţia în care se află FC Argeş este şi mai gravă decât în momentul venirii lui Andrei Prepeliţă, care preluase echipa de pe ultimul loc, la mijlocul sezonului, şi că nu există multe motive de încurajare.

”Teoria conspiraţiei” în Superligă

Mi se pare mai rău, acolo (n.r. când a preluat-o Prepeliţă pe FC Argeş) exista măcar un entuziasm, un entuziasm al promovării. Sigur că nu se materializa în puncte, era Ionuţ Badea parcă pe bancă.

Bă, se luptau. Făcuseră un egal şi cinci sau şase înfrângeri în şase sau şapte etape. Dar se luptau, era entuziasmul promovării, acum nu mai e niciun entuziasm.

Acum, eu cred că... mie îmi place teoria conspiraţiei şi cred că vor să retrogradeze, ca să nu fie presiune pe constructorul stadionului.

Ţi-am mai spus, ăla de la Târgovişte nu mai răspunde la telefon”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare