Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş ”se scufundă”, dar Bogdan Argeş Vintilă nu şi-a pierdut speranţa: ”Nu trebuie să abandonăm lupta”

FC Argeş ”se scufundă”, dar Bogdan Argeş Vintilă nu şi-a pierdut speranţa: ”Nu trebuie să abandonăm lupta”

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe FC Argeş, scor 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 3-a din play-out-ul Superligii.

Bogdan Argeş Vintilă mai crede în salvarea de la retrogradare

FC Argeş a ajuns la 17 etape consecutive fără victorie în Superligă, însă tehnicianul echipei, Bogdan Argeş Vintilă, speră până în ultima clipă că va reuşi să salveze echipa de la retrogradare.

În urma acestei înfrângeri, FC Argeş rămâne pe penultima poziţie (retrogradabilă) - locul 15, cu 14 puncte, la şase punte distanţă de primul loc care îţi asigură prezenţa în Superligă şi în sezonul următor - locul 12 - ocupat în acest moment de U Cluj.

”Ştiam la ce mă înham, încerc să o scot la capăt. Fac tot posibilul. Este greu, dar muncim în continuare. Am avut ocazii, am avut bară, prea puţin pentru ce îmi doream eu.

(n.r. - despre Chindia, următorul adversar) Cam acolo suntem şi noi. Suferim în continuare. Ne dorim să punem capăt acestui şir de meciuri fără victorie. O să muncim în continuare, nu avem ce face. Asta e viaţa. Merge mai departe.

Peste o săptămână vine o altă oportunitate pentru a spăla din ruşinea de aici şi să recâştigăm moralul, de care ducem lipsă de mult timp.

În mod normal, cât sunt matematic şanse,  este normal să sperăm şi să nu abandonăm. Mai sunt 18 puncte în joc. Important este să vină prima victorie şi pentru acest lucru muncim. Aşa cum putem şi ce avem la dispoziţie, cu armele noastre”, a declarat Bogdan Argeş Vintilă, la finalul meciului cu FC Botoşani.

VIDEO: Rezumat FC Botoşani - FC Argeş 1-0

Afla mai multe despre: botosani-argesbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare