Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican răsuflă uşurat după FC Botoşani - FC Argeş 1-0: ”Nu putem spune că suntem relaxaţi, dar suntem mai liniştiţi”

Flavius Stoican răsuflă uşurat după FC Botoşani - FC Argeş 1-0: ”Nu putem spune că suntem relaxaţi, dar suntem mai liniştiţi”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Flavius Stoican (46 de ani), a tras concluziile după o nouă victorie obţinută de echipa sa, a doua din play-out. După meciul cu FC Argeş, moldovenii rămân neînvinşi în faza finală a campionatului, cu două victorii şi un egal.

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Sebastian Mailat, în minutul 62.

Concluziile lui Flavius Stoican, după FC Botoşani - FC Argeş 1-0: ”Suntem mai liniştiţi”

La finalul meciului, Flavius Stoican s-a arătat bucuros pentru victoria obţinută şi le-a mulţumit celor care au ajutat la curăţarea suprafeţei de joc după ninsoarea care a avut loc la Botoşani.

Totodată, antrenorul formaţiei moldovene a precizat că se simte mai liniştit deoarece nu mai are emoţii la fel de mari în privinţa retrogradării.

”La fel cum am fost şi noi muncitori pe teren, aşa pot să spun şi eu despre cei care au lucrat aici. Nu e doar victoria noastră, ci e şi a lor.

Victoria contează enorm de mult. Ne putem gândi chiar şi la primul loc (n.r. din play-out). Nu putem spune că suntem relaxaţi, dar suntem mai liniştiţi”, a declarat Stoican, după meci.

Cu această victorie FC Botoşani este pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, iar FC Argeş, cu doar 14 puncte, rămâne pe locul 9.

Afla mai multe despre: flavius stoicanbotosani 

viewscnt
Articole similare