Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican a discutat cu Valeriu Iftime şi a anunţat obiectivul sezonului: ”Noi nu vrem doar play-out-ul!”

Flavius Stoican a discutat cu Valeriu Iftime şi a anunţat obiectivul sezonului: ”Noi nu vrem doar play-out-ul!”

FC Botoșani

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Botoşani, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Oaspeţii au egalat în minutul 90+4.

Flavius Stoican a discutat cu Valeriu Iftime şi a ajuns la următoare concluzie: ”Noi nu vrem doar play-out-ul!” 

Primul gol al meciului a fost înscris de Gabriel Iancu, în minutul 70, după o centrare a lui Raul Opruţ. FC Botoşani a reuşit egalarea prin Sekou Camara, care a împins în plasă o diagonală a lui Cioiu.

FC Botoşani are 20 de puncte şi ocupă locul 3 în play-out, la patru puncte de liderul Petrolul. FC Hermannstadt este pe locul 5, cu 18 puncte.

Flavius Stoican, antrenorul echipei FC Botoşani, a vorbit despre remiza obţinută în deplasare. 

”Faptul că am egalat în ultimele minute da, putem spune că suntem nemulţumiţi. Dar per total ca joc, era nedreptate dacă plecam învinşi. Obiectivul meu şi din discuţiile cu domnul Valeriu nu vrem doar play-out-ul. Vrem mult mai sus că până la urmă ce facem cu play-out-ul? Ca dorinţă nu vrem să câştigăm doar play-out-ul. Vrem mai sus. Dacă se poate. Dacă nu se poate, nu se poate”, a declarat Flavius Stoican după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • FC HERMANNSTADT: Letica – Medina, Antoche, Ionuţ Stoica, Opruţ – Balaure (P. Petrescu 72), Mino Sota, Limaj (Baba Alhassan 58), C. Popescu (D. Iancu 85) – G. Iancu, D. Paraschiv (Babic 72). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FC BOTOŞANI: Ducan – Petro,  Mutombo, Pius, Ţigănaşu -  Ivanov (M. Roman 77), Dican (Cioiu 88), Zabou (E. Florescu 36) – A. Dragu (Sekou Camara 77), Tallo, Mailat (Pinson 89). ANTRENOR: Flavius Stoican

Afla mai multe despre: fc botosaniflavius stoican 

viewscnt
Articole similare