Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem penibili”. Primul jucător care a ieşit în faţă după ce Chindia a condus la pauză, dar a pierdut la final: ”Nu vreau să-mi trag echipa in jos”

”Suntem penibili”. Primul jucător care a ieşit în faţă după ce Chindia a condus la pauză, dar a pierdut la final: ”Nu vreau să-mi trag echipa in jos”

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii Chindiei, Marco Dulca (23 de ani), a tras concluziile după al doilea eşec suferit de echipa târgovişteană în acest play-off.

Chindia a pierdut meciul cu Hermannstadt, scor 1-2, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul în prima repriză, prin golul marcat de Popa, în minutul 15.

Dar oaspeţii au întors tabela după pauză. Au punctat Alhassan '79 şi Opruţ '90+2, astfel că cele trei puncte au mers la sibieni.

Reacţii după Chindia - Hermannstadt 1-2: ”Nu vreau să-mi trag echipa in jos”

La finalul meciului, cei doi antrenori, Marius Măldărăşanu şi Toni Petrea, au avut un schimb de replici mai acid.

Dar nici jucătorii nu au fost mai puţin tensionaţi, iar unul dintre ei este şi Marco Dulca.

Acesta nu a terminat meciul în teren, ci a fost schimbat înainte de minutul 60, după ce a acuzat anumite probleme medicale.

La capătul partidei, mijlocaşul a fost extrem de dezamăgit de evoluţia Chindiei şi acuză greşelile făcute la fazele fixe defensive.

Totodată, Marco Dulca a explicat că a dorit să facă un pas în spate şi să iasă de pe teren, pentru a nu îngreuna situaţia colegilor săi.

Chiar şi aşa, Chindia nu a putut păstra avantajul de un gol pe care îl avea în momentul înlocuirii lui Dulca şi a pierdut partida.

”Deja suntem penibili, luăm goluri din faze fixe. Pe final, nu am fost aşa concentraţi. 

(n.r. despre accidentare) Nu m-am simţit foarte bine, m-am simţit un pic rău. A fost mai bine să fiu schimbat. Nu vreau să-mi trag echipa in jos”, a declarat Dulca, după meci.

În urma acestui rezultat, Chindia rămâne pe locul 13, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt a urcat pe 10, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: chindia hermannstadtsuperligamarco dulca 

viewscnt
Articole similare