Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea îşi acuză elevii de lipsă de concentrare: ”În afară de câteva lovituri libere, nu au reuşit altceva”. Cum i-a răspuns lui Măldărăşanu

Toni Petrea îşi acuză elevii de lipsă de concentrare: ”În afară de câteva lovituri libere, nu au reuşit altceva”. Cum i-a răspuns lui Măldărăşanu
Comentarii

Antrenorul formaţiei Chindia, Toni Petrea (48 de ani), a tras concluziile la capătul eşecului suferit de echipa sa în compania celor de la Hermannstadt.

Chindia a pierdut jocul cu Hermannstadt, scor 1-2, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Formaţia târgovişteană a deschis scorul prin golul marcat de Popa, în minutul 15.

Pentru Hermannstadt au punctat Alhassan '79 şi Opruţ '90+2, care au asigurat astfel cele trei puncte pentru sibieni.

Toni Petrea, decepţionat după ce a avut victoria în mână cu Hermannstadt: ”În afară de câteva lovituri libere, nu au reuşit altceva”

La finalul meciului, Toni Petrea a fost extrem de dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi din repriza a doua şi este de părere că rezultatul de pe tabelă nu este unul just.

Totodată, antrenorul Chindiei a reacţionat după ce Marius Măldărăşanu l-a acuzat de lipsă de respect, pentru că nu ar fi primit tocmai bine acest eşec.

"Dezamăgitor, în condiţiile în care noi am dominat jocul. Ei, în afară de câteva lovituri libere, nu au reuşit altceva. Dar acesta este fotbalul. 

Nu am reuşit să ne desprindem, am avut două-trei ocazii imense. Au venit acele două goluri ca urmare a unui corner şi a unui aut, dar acestea sunt nişte probleme pe care le-am mai avut.

Când ai 1-0 te gândeşti că trebuie să conservi rezultatul. Chiar dacă ne-am retras, nu cred că ne-au supus unei presiuni extraordinare, dar lipsa noastră de concentrare a făcut să pierdem acest joc. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm nici măcar un punct astăzi.

(n.r. despre afirmaţiile lui Măldărăşanu) Nu folosesc asemenea cuvinte. Problema lui, nu vreau să comentez ce spune celălalt antrenor", a declarat Petrea, după meci.

În urma acestui rezultat, Chindia rămâne pe locul 13, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt a urcat pe 10, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: toni petreachindia 

viewscnt
Articole similare