Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la FCSB! Fotbalistul ”dat afară” de Becali, în echipă la derby-ul cu CFR

Răsturnare de situaţie la FCSB! Fotbalistul ”dat afară” de Becali, în echipă la derby-ul cu CFR

FCSB

Comentarii

În lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu rivala CFR Cluj, care va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro de la ora 21:00, a apărut o surpriză pe banca de rezerve a vicecampioanei, prin prezenţa lui Vali Creţu (34 de ani) pe aceasta.

În urma ultimei etape din play-off, Gigi Becali anunţa că Vali Creţu nu va mai călca pe teren în tricoul FCSB-ului, după ce fusese la un pas de a ”îngropa” echipa împotriva lui Sepsi.

Introdus pe final pentru a ţine de scor, Creţu a comis o lovitură liberă chiar în marginea careului, într-o poziţie ideală de şut, fază în urma căreia roş-albaştrii au scăpat cu noroc fără să încaseze un gol.

”În viaţa lui nu mai calcă pe iarbă”

Vali Creţu? Ce a făcut el aseară... în viaţa lui nu mai calcă pe iarbă. În viaţa lui nu mai intră! A făcut prostii aseară, mi-a dat emoţii.

Pe Sorescu îl cumpărăm dacă luăm campionatul şi cred că o să-l luăm. Eu când vă spun lucrurile astea, spun ca să audă şi ei”, declara Gigi Becali, după victoria cu Sepsi.

Însă, spre surpriza fanilor roş-albaştrii, la nici o săptămână de când anunţa că fundaşul dreapta nu va mai juca pentru FCSB, acesta şi-a făcut apariţia pe bancă, chiar la derby-ul cu CFR, în ciuda faptului că Alexandru Pantea acoperea deja flancurile apărării.

Aşadar, există şanse ca Becali să se fi răzgândit în privinţa fundaşului sau există posibilitatea ca Creţu să fie supus la acelaşi tratament ca Răzvan Oaidă, tras la rândul său pe linie moartă, în februarie.

Răsturnare de situaţie sau un nou caz Oaidă?

După o remiză cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a ţinut un discurs dur în privinţa mijlocaşului, spunând că nu îl va mai folosi, iar Oaidă a fost pe bancă la fiecare meci de atunci, dar nu a mai prins niciun minut.

Ce grijă să ai pe finalurile meciurilor? Adevărat, s-a greşit. Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui să stea acolo... Că d-aia îl bagi, să ţii de rezultat.

El se duce pe acolo, prin careu, de bezmetic. Păi, nu o să mai intre. Tot am zis să nu-l băgăm, dar e băiat bun. Am mers pe bunătatea lui.

Dacă nu înţelegi: stai, băi, acolo. Ce caută pe acolo, nu ştiu! Nu mai poţi să construieşti. Am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, ţii tot cu jucători valoroşi, care ştiu să paseze.

Chiar dacă au alergat 12 kilometri şi sunt obosiţi, trebuie să stea în teren să ţină de minge. Că nu poţi să ţii de minge cu Oaidă”, spunea patronul FCSB, după remiza cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare