Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a ascultat discursul lui Burcă şi a izbucnit în hohote de râs: ”Toată lumea dă în toată lumea, nu are treabă!” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru a ascultat discursul lui Burcă şi a izbucnit în hohote de râs: ”Toată lumea dă în toată lumea, nu are treabă!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei din derby-ul CFR Cluj - FCSB, Basarab Panduru a izbucnit în hohte de râs după ce a auzit discursul ţinut de Andrei Burcă la flash-interviu, fiind uimit de faptul că ”toată lumea dă în toată lumea”.

Duminică seara, CFR Cluj a primit vizita rivalei FCSB, în a treia etapă a play-off-ului Superligii, într-un derby care ar fi putut cântări enorm în calculele pentru titlu.

Farul se afla la şase, respectiv cinci puncte de cele două, iar, o înfrângere pentru campioană sau vicecampioană ar fi fost o lovitură grea pentru oricare dintre acestea.

”Toată lumea dă în toată lumea, nu are treabă”

În cele din urmă, CFR şi FCSB au remizat, astfel că lupta pentru câştigarea Superligii încă se dă în trei, mai ales că Farul urmează să le înfrunte pe cele două în următoarele două runde.

Campioana a deschis rapid scorul pe teren propriu, prin Daniel Bîrligea, într-o primă repriză dominată autoritar de ardeleni, înainte ca Florinel Coman să egaleze în partea secundă.

”Mbappe de România” a recunoscut că prestaţia echipei sale nu a fost cea mai bună, chiar dacă Elias Charalambous a afirmat că repriza secundă a fost bună.

Interesantă a fost reacţia lui Andrei Burcă, acesta declarând, convins, că CFR Cluj ar fi meritat, fără dar şi poate, să câştige derby-ul cu cei de la FCSB.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru l-a ascultat în direct pe fundaşul central al campioanei şi a izbucnit în hohote de râs la finalul discursului său.

Panduru a izbnucnit în hohote de râs după ce a auzit discursul lui Burcă din urma derby-ului cu FCSB

Fostul ”tricolor” a fost uluit de faptul că Burcă s-a referit atât de mult la echipa adversă, nu la cea proprie, şi că i-a certat şi pe coechipieri, ajungând la concluzia că, în fotbalul românesc, ”toată lumea dă în toată lumea”.

Mai incisiv ca noi! Ne-a luat şi pe noi prin surprindere. Toată lumea dă în toată lumea, nu are treabă. <<Ceilalţi stăteau pe jos...>>”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Constantin Zotta a fost la rândul său surprins de declaraţiile făcute de Andrei Burcă şi a glumit că, ”mâine, poimâine”, acesta îi va lua locul lui Dan Petrescu.

Mâine, poimâine îl vezi în locul lui Petrescu, nu? Adrenalina, da...”, a adăugat fostul arbitru.

În următoarea etapă a play-off-ului, CFR Cluj va primi vizita lui Sepsi, în timp ce FCSB o va înfrunta pe Farul Constanţa, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare