Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Premier League! Crystal Palace a marcat de cinci ori în poarta lui Leeds, Liverpool a revenit de la 0-2 şi a remizat cu Arsenal

VIDEO | Spectacol în Premier League! Crystal Palace a marcat de cinci ori în poarta lui Leeds, Liverpool a revenit de la 0-2 şi a remizat cu Arsenal

Premier League

Comentarii

Guardiola îşi freacă mâinile de bucurie. Arsenal a condus cu 2-0 pe Anfield, dar a terminat derby-ul în genunchi. Cormoranii şi tunarii au oferit o partidă memorabilă, cu 4 goluri şi ocazii incredibile. În celălalt meci al zilei, Crystal Palace a reuşit scorul etapei în Premier League. Echipa lui Hodgson a făcut spectacol la Leeds.

VIDEO | Spectacol în Premier League

Liverpool şi Arsenal au oferit cel mai nebun meci din acest sezon de Premier League. Anfield a înghetat după 8 minute. Martinelli a profitat de gafele în lanţ din defensiva cormoranilor şi tabela arăta 1-0 pentru oaspeţi.

Conexiunea braziliană din atacul lui Arsenal a construit golul 2. Martinelli i-a pasat decisiv lui Jesus, iar Arsenal se gândea la prima victorie de pe terenul lui Liverpool din ultimii 11 ani. Cormoranii s-au urcat apoi pe adversar. Salah a redus din diferenţă şi tribunele au erupt.

Roy Hodgson face minuni pe banca lui Palace. Echipa antrenorului de 75 de ani a început slab meciul de la Leeds. Bamford a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap. Guehi a egalat înaintea pauzei, iar în repriza a doua Crystal Palace s-a dezlănţuit. A fost asalt la poarta lui Meslier. De patru ori au înscris elevii lui Hodgson.

Ayew, de două ori, Eze şi Edouard au marcat. Şase puncte şi şapte goluri înscrise a bifat Palace cu cel mai vârstnic antrenor din istoria Premier League pe bancă. Până ca Hodgson să îl înlocuiască pe Vieira, formaţia din sudul Londrei marcase şapte goluri în ultimele 15 etape.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare