Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, discurs dur după CFR Cluj - FCSB 1-1. Un coleg l-a scos din sărite: ”Iar n-a pasat în faţa porţii!”

Andrei Burcă, discurs dur după CFR Cluj - FCSB 1-1. Un coleg l-a scos din sărite: ”Iar n-a pasat în faţa porţii!”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică seară, în Gruia, într-o partidă din etapa a 3-a din play-off-ul Superligii.

  • Clujenii au deschis scorul în minutul 19, prin Daniel Bîrligea, însă FCSB a egalat în minutul 68, printr-o lovitură liberă de excepţie, executată de Florinel Coman.

Andrei Burcă trage un semnal de alarmă la CFR Cluj

Unul dintre căpitanii celor de la CFR Cluj, Andrei Burcă, a avut un discurs dur la adresa jocului echipei sale. 

Internaţional român a fost deranjat de faptul că unii dintre jucători se gândesc mai mult la binele propriu, decât cel al echipei.

Andrei Burcă a declarat că, în acest moment, CFR Cluj nu mai are voie să facă vreun pas greşit, dacă vrea să mai spere la un nou titlu de campioană.

Cred că a fost un meci disputat, de play-off, între două echipe care se bat la titlu. Am făcut o primă repriză foarte bună. Şi a doua la fel, până la lovitura liberă.

Felicitări lui Coman pentru gol. Are calitate, se vede, dar cred că am controlat partida până atunci. Puteam să facem şi 2-0. Dup-aia, avem iar o şansă la 1-1, ca în iarnă când Yeboah nu pasează în faţa porţii. Nici acum nu a pasat.

Trebuie să ne dea de gândit pentru că aici am fost o echipă. Aşa am luat campionatele. Nu trebuie să fim individualişti. Să ne dea mai mult de gândit, pentru că doar aşa putem triumfa la sfârşitul sezonului.

Au avut alt moral. Şi la Craiova, până să ne dea gol, n-au avut şut pe poartă. Acum la fel, controlam meciul şi a venit acea execuţie fenomenală.

Dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau şanse. Îi simţeam în teren, dar după, normal, au avut alt moral. Ne-am desfăcut şi noi mai mult fiindcă doream să câştigăm partida.

Trebuie să ne dea de gândit şi să vorbim, pentru că nu se poate să rămână 3 vs. 1 la ultima fază şi să fie acea ocazie pentru că, până la urmă, nici cu 1-1 nu pierzi meciul. Acum, trebuie să ne refacem şi să luăm trei puncte cu Sepsi, dacă vrem să mai avem pretenţii la campionat.

(n.r. - despre titlu) Se joacă. Avem meci direct la Farul. Ei au acum cu FCSB. FCSB vrea să câştige pentru a se apropia. Noi nu ne mai permitem paşi greşiţi”, a declarat Andrei Burcă, la finalul partidei cu FCSB.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - FCSB 1-1

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj - fcsb 

viewscnt
Articole similare