Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a desemnat cel mai bun jucător de pe teren din CFR - FCSB 1-1: ”El e omul meciului, nu Târnovanu. Mi-a plăcut” | EXCLUSIV

Panduru a desemnat cel mai bun jucător de pe teren din CFR - FCSB 1-1: ”El e omul meciului, nu Târnovanu. Mi-a plăcut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au remizat în derby-ul din a treia etapă a play-off-ului, scor 1-1. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre partida urmărită şi a dezvăluit ce jucător i s-a părut cel mai bun de pe teren.

CFR Cluj a primit vizita FCSB-ului în a treia etapă a play-off-ului Superligii, iar derby-ul dintre cele două nu a lăsat de dorit, partida din Gruia dovedindu-se a fi una destul de spectaculoasă.

Prima repriză a aparţinut campioanei, care a marcat şi a dominat-o copios pe rivala sa, înainte ca roş-albaştrii să revină în joc în partea secundă şi să egaleze prin Florinel Coman.

”El e omul meciului, nu Târnovanu. Mi-a plăcut”

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Basarab Panduru l-a desemnat pe ”Mbappe de România” cel mai bun jucător de pe teren din derby, vorbind la superlativ despre acesta.

Panduru a recunoscut că a urmărit cu plăcere duelul dintre cele două, înainte de a afirma că îl consideră pe Coman omul meciului, nu pe Ştefan Târnovanu, în ciuda unor parade de excepţie ale portarului.

Panduru a desemnat cel mai bun jucător de pe teren din CFR - FCSB 1-1

A fost un meci bun până la urmă. A fost ceva, parcă te-a ţinut ceva până în ultimul minut în faţa televizorului. Mi se părea că după meciul trecut, când zicea Petrescu că s-a supărat pe jucători, că se va întâmpla ceva.

E cam greu... Coman mi-a plăcut, e omul meciului după părerea mea, nu Târnovanu, a făcut câteva faze şi a avut câteva acţiuni bune de tot, în viteză.

E al doilea gol din lovitură liberă din acest an şi al şaselea de la începutul campionatului, e din cale afară de puţin. Inventează lovitura liberă, pleacă bine peste zic, Scuffet nici nu o vede.

Ăsta e un joc în care Coman e numărul unu. (n.r. el a fost declarat omul meciului până la urmă) Nici nu avea cum altfel. Are câteva faze chiar de jucător”, a declarat Basarab Panduru, la Orane Sport.

În următoarea etapă a Superligii, CFR Cluj va primi vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, în timp ce FCSB va înfrunta liderul campionatului, Farul Constanţa, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare