Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou nume pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali? Patronul de la FCSB nu a mai suportat şi l-a înlocuit la pauza jocului cu CFR Cluj

Un nou nume pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali? Patronul de la FCSB nu a mai suportat şi l-a înlocuit la pauza jocului cu CFR Cluj

Fotbal

Comentarii

FCSB a operat două schimbări la pauza partidei cu CFR Cluj, duminică seară, semn că patronul Gigi Becali nu a fost deloc încântat de ceea ce a văzut pe teren.

  • Cei doi jucători care nu au mai ieşit de la vestiare sunt Adrian Şut şi David Miculescu. În locul lor au intrat Joyskim Dawa, respectiv Andrei Cordea.

David Miculescu, pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali?

Dacă despre Adrian Şut se cunoaşte faptul că este printre preferaţii lui Gigi Becali, iar la meciul cu CFR Cluj nu s-a aflat la capacitate maximă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre David Miculescu.

Fotbalistul a fost adus de la UTA Arad în vara trecută, în schimbul a 1,7 milioane de euro, însă nu s-a ridicat niciun moment la nivelul aşteptărilor.

  • În acest sezon, David Miculescu a reuşit 4 goluri şi 3 pase decisive în 42 de jocuri în toate competiţiile.

În meciul cu CFR Cluj, David Miculescu a confirmat lipsa de inspiraţie din ultima perioadă. A ratat două ocazii foarte mari, spre disperarea ”roş-albaştrilor”, iar Gigi Becali nu a mai suportat.

Nu mai este niciun secret că Gigi Becali dictează schimbările la FCSB, iar dacă acesta a decis ca David Miculescu să fie înlocuit la pauză cu Andrei Cordea, ar putea fi un semnal serios pentru ”aripa” de la FCSB.

Gigi Becali este obişnuit pentru faptul că schimbă jucători la pauzele meciurilor, în momentul în care jocul nu merge şi are nevoie de ”sânge proaspăt”.

Rămâne de văzut care va fi relaţia dintre Gigi Becali şi David Miculescu în continuare, în condiţiile în care a fost o afacere costisitoare.

Titularizarea lui David Miculescu, ieşit din formă, ar putea să o coste titlul pe FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalidavid miculescuandrei cordea 

viewscnt
Articole similare