Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ai vrea să mergi la FCSB? David Miculescu a dat răspunsul pe loc

Ai vrea să mergi la FCSB? David Miculescu a dat răspunsul pe loc

UTA

Comentarii

UTA a remizat, în deplasare, scor 2-2, contra lui Dinamo, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, acesta find primul după revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Au marcat: Torje ‘7, Sorescu ’53 (penalty) / Miculescu ‘63, '90+5. În minutul 45+2, de la UTA a fost eliminat Bartha.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan, care a murit în urmă cu 21 de ani. Lovitura de începere a fost dată de Cătălin Hîldan Junior, nepotul fotbalistului decedat în anul 2000.

Omul care a adus un punct arădenilor, David Miculescu, a vorbit la sfârşitul meciului despre posibilitatea de a semna cu echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a recunoscut în această vară că îl vrea la echipa lui pe jucătorul de la UTA. Miculescu nu a negat o eventuală mutare la FCSB şi a spus că totul depinde de el. 

”Da, vă daţi seama. E o echipă puternică din România. Totul depinde de mine”, a spus Miculescu, la sfârşitul meciului. 

Declaraţiile lui Becali despre David Miculescu

”Câteodată, că aşa e omul, iei un jucător pentu că e şi frumos. E înalt. Când l-am luat pe Dennis Man, l-am luat şi de frumos, adică era frumoas, aşa, plăcut, băiat drăguţ. Şi pe Nedelcu tot la fel. Dar la Nedelcu nu s-a legat. Şi pe Adrian Petre, dar vezi că nu se leagă tot timpul. David este foarte frumos, înalt, slăbuţ, are o alură de fotbalist. Are şi alergare, aleargă foarte frumos adică. Am vrut să-l iau acum şase luni, un an, adică mi-a plăcut de el. Şi acum, am acţionat. El mai are un an şi jumătate contract şi dacă nu îl dau, o să piardă banii, o să-l iau gratis după aia”, a declarat Becali, la ProX, în luna august. 

Afla mai multe despre: uta-miculescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare