Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un arbitru l-a lovit cu cotul în faţă pe Robertson, la pauza meciului cu Arsenal! Moment halucinant în Premier League: ”Nu am mai văzut aşa ceva”

VIDEO | Un arbitru l-a lovit cu cotul în faţă pe Robertson, la pauza meciului cu Arsenal! Moment halucinant în Premier League: ”Nu am mai văzut aşa ceva”

Premier League

Comentarii

La pauza meciului Liverpool - Arsenal, arbitrul asistent Constantine Hatzidakis (38 de ani) a fost surprins lovindu-l cu cotul în figură pe Andy Robertson (29 de ani), fundaşul lateral al echipei gazdă.

Arsenal a fost la un pas de a obţine prima victoria de pe Anfield din ultimii 12 ani, dar şi-a pierdut avantajul de 2-0, iar, în cele din urmă, a fost aproape de a şi pierde meciul.

Derby-ul dintre cele două a fost unul neverosimil de spectaculos, dar, în final, pentru ”tunari” este un pas greşit în lupta la titlu, care îi permite lui Manchester City să se apropie la doar trei puncte de primul loc.

Un arbitru l-a lovit cu cotul în faţă pe Robertson, la pauza meciului cu Arsenal

În ciuda spectacolului din teren din ambele reprize, partida va rămâne marcată de un incident care s-a petrecut la pauză, care i-a avut în prim-plan pe Andy Robertson şi Constantine Hatzidakis.

Fotbalistul scoţian îi reproşa ceva arbitrului asistent în momentul în care acesta şi-a ridicat cotul şi l-a lovit uşor în figură pe jucătorul lui Liverpool, spre şocul acestuia.

Dacă situaţia nu era deja destul de gravă, în momentul în care Robertson s-a dus să îi spună arbitrului central despre gestul lui Hatzidakis, jucătorul a primit un cartonaş galben.

”Nu am mai văzut aşa ceva”

Gary Neville şi Roy Keane au comentat imaginile în urma meciului, iar părerile celor doi au fost împărţite. Dacă fostul fundaş a fost şocat de lovitura asistentului, fostul mijlocaş a dat vina pe fotbalist.

Nu am mai văzut aşa ceva, ca un arbitru să ridice cotul la un jucător. Cred că va avea mari probleme la finalul meciului”, a spus Gary Neville, în direct la Sky Sports, în urma meciului.

Nu îl apucă el primul pe arbitru? Nu sunt sigur, dar se plânge. Ar trebui să se concentreze mai mult la felul în care se apără. L-am urmărit de câteva ori şi este un plângăcios. Continuă să joci şi concentrează-te pe apărare”, a adăugat Roy Keane.

Remiza cu Arsenal a lăsat-o pe Liverpool la 12 puncte de rivala Manchester United, aflată pe locul al patrulea, ultimul de Liga Campionilor, cu doar nouă etape rămase.

Afla mai multe despre: andy robertson 

viewscnt
Articole similare