Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăştia din play-out sunt chinuiţi rău de tot”. Care sunt echipele favorite la retrogradare. ”Dacă pierd, s-a terminat” | EXCLUSIV

”Ăştia din play-out sunt chinuiţi rău de tot”. Care sunt echipele favorite la retrogradare. ”Dacă pierd, s-a terminat” | EXCLUSIV galerie foto

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari şi UTA Arad au deschis etapa a 3-a din play-out-ul Superligii, cu un rezultat de egalitate echitabil, scor 1-1.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari se menţine, provizoriu, pe locul 9, cu 22 de puncte. Dacă ar fi câştigat, ilfovenii ar fi devenit lideri în play-out, la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti - câte 24.

De partea cealaltă, UTA Arad a urcat o poziţie, de pe locul 14, pe locul 13, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt - câte 18.

Bogdan Cosmescu: ”Cele mai bune echipe din campionat sunt în play-off”

Invitat în studiourile Orange Sport, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu este de părere că cele mai bune şase formaţii ale României sunt prezente în play-off. Nu precum în sezoanele precedente, când ocupanta locului 6, fie FC Argeş, fie FC Botoşani, făceau doar figuraţie.

În opinia sa, FC Argeş şi CS Mioveni sunt obligate să câştige partida din etapa a 3-a, dacă vor să mai spere la salvarea de la retrogradare. În caz contrar, sunt ”condamnate”.

Cred că este primul an în care se califică în play-off cele mai bune şase echipe din campionat. Ăştia de la play-out sunt chinuiţi rău de tot. Ţineţi minte ce făcea FC Argeş sezonul trecut. Pierdea 0-5, 0-6.

Dacă mai pierd cât un meci, Mioveni la Ploieşti şi FC Argeş la Botoşani, s-a cam terminat. Dacă Mioveni bate la Petrolul, respiră. Ele au jucat şi foarte prost, amândouă. FC Argeş, parcă mai prost decât CS Mioveni”, a declarat Bogdan Cosmescu.

Clasament Superligă, Play-out

Foto: flashscore.ro

Afla mai multe despre: cosmescuvoluntariutaplay-out 

viewscnt
Articole similare