Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Faza din ultimele minute care putea decide CFR - FCSB! Coman, ”corigent” la capitolul altruism: ”E o mare posibilitate, dar nu îi dă”

VIDEO EXCLUSIV | Faza din ultimele minute care putea decide CFR - FCSB! Coman, ”corigent” la capitolul altruism: ”E o mare posibilitate, dar nu îi dă”

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma derby-ului dintre CFR Cluj şi FCSB, Basarab Panduru a evidenţiat o fază la care jucătorul pe care l-a desemnat omul meciului, Florinel Coman, ar fi putut să decidă partida în favoarea echipei sale.

FCSB a tras o sperietură în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj, dar a scăpat cu bine în cele din urmă, după ce Florinel Coman a egalat în repriza secundă, cu un gol de excepţie.

”Mbappe de România” nu doar că a marcat o lovitură liberă, ci a fost pe tot parcursul jocului cel mai periculos jucător al vicecampioanei şi a fost desemnat omul meciului de Basarab Panduru.

”E clar că este liber, dar nu îi dă”

Însă fostul ”tricolor” a evidenţiat şi o fază la care Florinel Coman nu a procedat corect, fază petrecută în minutul 83, care ar fi putut decide partida în favoarea vicecampioanei.

”Şeptarul” roş-albastru a reuşit să scape, cumva, dintre şase jucători, dar, în loc să îi paseze lui Eduard Radaslavescu, aflat liber în centru, la câţiva metri de careu, Coman a preferat să paseze.

În direct la Orange Sport, Panduru a analizat acea fază şi a punctat că, deşi nu a luat decizia corectă în acel moment, ”Mbappe de România” tot a reuşit o prestaţie foarte impresionantă.

Faza din ultimele minute care putea decide CFR - FCSB

Coman a făcut câteva faze şi a făcut câteva acţiuni bune de tot, în viteză, dribling, mingea la picior, faza aia când sunt şase jucători pe el, iese din margine, ajunge undeva în careul de 16 metri şi dă un interior puţin pe lângă poartă.

Acolo, clar că este liber Radaslavescu la 16 metri, dar nu îi mai dă, asta este faza, în minutul 83, nu îi mai dă pasă, deşi e o mare posibilitate de a pleca direct spre poartă Radaslavescu, pentru că luase omul Cordea în cealaltă parte.

Luase omul şi Radaslavescu rămânea liber, veneau doi la unu aici, pe Braun. Dar faza este bună, şi în prima repriză a avut câteva acţiuni, l-am văzut cu viteză”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

După remiza dintre CFR Cluj şi FCSB, liderul Farul Constanţa a rămas la o distanţă de patru, respectiv cinci puncte de urmăritoare.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare