Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reluarea golului marcat de Florinel Coman a iscat revolta, în direct: "E prima dată când aud aşa ceva / Nu! Nici vorbă" | VIDEO

Reluarea golului marcat de Florinel Coman a iscat revolta, în direct: "E prima dată când aud aşa ceva / Nu! Nici vorbă" | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta şi Basarab Panduru, au comentat faza incriminată de Dan Petrescu, imediat după CFR Cluj - FCSB 1-1. Antrenorul consideră că "zidul" la golul lui Florinel Coman a fost pus prea departe de executanul fazei fixe, iar faza a fost analizată.

Reluarea golul marcat de Florinel Coman a iscat revolta, în direct

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania echipei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii. Însă, Dan Petrescu e de părere că echipa sa a fost nedreptăţită de centralul Radu Petrescu la faza din care Florinel Coman a egalat, în a doua repriză. 

"Bursucul" a spus că distanţa zidului a fost prea mare de executantul loviturii libere, Florinel Coman: "Zidul era la 12 metri", a declarat Dan Petrescu imediat după meci

Motivul pentru care CFR Cluj a pierdut două puncte pe teren propriu a stârnit revolta lui Basarab Panduru

"Dacă am ajuns să contestăm şi lucrul ăsta... El poate să conteste, că ai dreptul, dar linia (n.r. - de offside) e nu ştiu cum, aia nu e nu ştiu cum, zidul e nu ştiu unde, la 12 metri. Dacă începem să comentăm lucrurile astea, înseamnă că avem o problemă. E prima dată când aud aşa ceva, e prima dată când discutăm despre aşa ceva. Nu e ok să discutăm despre aşa ceva", a spus fostul internaţional român. 

Ce spune fostul arbitru Constantin Zotta despre faza incriminată de Dan Petrescu din CFR Cluj - FCSB 1-1

După vizionarea a mai multor reluări, expertul Orange Sport pe arbitraj a dat verdictul: Radu Petrescu a pus "zidul" la distanţa optimă. 

"Nu. Chiar m-am uitat la ce distanţă a fost zidul şi nici vorbă! Nu... Ca să facem o comparaţie, trebuie să măsurăm distanţa punctului de la 11 metri şi vârful arcului de cerc. Dacă e aceeaşi distanţă, e ok. Dacă e mai mare, are dreptate Dan Petrescu. Nu mi se pare că e mai mare. Mi se pare distanţa bună", a declarat fostul arbitru Constantin Zotta. 

Farul Constanţa este mare câştigătoare a etapei. Echipa lui Gică Hagi a câştigat, scor 3-2, cu Universitatea Craiova, şi a mărit distanţa faţă de urmăritoare. Acum, Farul Constanţa e la patru puncte de locul secund ocupat de CFR Cluj şi la cinci puncte de FCSB, care e pe locul al treilea. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj fcsb,  

viewscnt
Articole similare