Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, tranşant după remiza 2-2 de pe Anfield: ”Arsenal trebuia să piardă”. Arteta: ”Egalul este un rezultat corect”

Klopp, tranşant după remiza 2-2 de pe Anfield: ”Arsenal trebuia să piardă”. Arteta: ”Egalul este un rezultat corect”

Premier League

Comentarii

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta (41 de ani), şi tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp (55 de ani), au tras concluziile la finalul meciului spectaculos oferit de echipele pe care le pregătesc cei doi manageri, un egal cu patru goluri, un penalty ratat şi multă încrâncenare pe teren, specifică Premier League.

Liverpool şi Arsenal au încheiat la egalitate, scor 2-2, derby-ul etapei cu numărul 30 din Premier League.

Oaspeţii au condus cu 2-0 după reuşitele semnate de Martinelli ‘8 şi Jesus ’28, dar gazdele au revenit până la final, cu ajutorul golurilor marcate de Salah ’42 şi Firmino ’87.

Un moment important a avut loc şi în minutul 54, când Salah a ratat un penalty, la scorul de 2-1 pentru Arsenal.

Arteta, după Liverpool - Arsenal 2-2: ”Egalul este un rezultat corect”. Klopp, tranşant: ”Trebuia să piardă”

La finalul meciului, Mikel Arteta a subliniat că remiza este un rezultat corect după cum s-a jucat, dar a fost uşor dezamăgit că echipa sa, Arsenal, nu a reuşit să îşi păstreze avantajul de două goluri pe care îl avea la un moment dat.

”Cred că pentru lumea din exterior a fost un meci foarte frumos de urmărit. Am început foarte bine. Înainte de pauză am primit gol şi i-am dat avânt lui Liverpool.

Am pierdut din control şi am început să pierdem posesia. Jocul a devenit deschis. Aveam nevoie să rezistăm, am avut nevoie de portar în ultimul moment. Cred că egalul este un rezultat corect.

Golul le-a dat încredere. La 2-0, aveam jocul în mâinile noastre. Am avut şansa noastră să închidem meciul, dar apoi am făcut o greşeală”, a declarat Arteta, după meci, conform BBC.

De partea cealaltă, Jurgen Klopp s-a arătat nemulţumit de scorul final, precizând faptul că Liverpool ar fi meritat să câştige meciul, mai ales prin prisma ocaziilor din ultimele minute.

Managerul neamţ consideră că rezultatul de egalitate o avantajează mai mult pe Arsenal decât pe Liverpool, chiar dacă înainte de meci îl lăuda pe Arteta pentru treaba bună făcută la ”tunari”.

"A fost un meci spectaculos. Cum nu am câştigat în urma ocaziilor din final, nu-mi pot explica. Sunt prins între un sentiment de bucurie şi unul de dezamăgire. 

Nu am probleme cu egalul. Arsenal a jucat bine, dar putea şi trebuia să piardă. Punctul este mai bun pentru ei", a afirmat Klopp, potrivit SkySports.

În urma acestui rezultat, Arsenal este în continuare lider în clasamentul din Premier League, cu 73 de puncte, dar a pierdut puţin teren în lupta la titlu cu Manchester City, în timp ce Liverpool este pe 8, cu 44 de puncte.

Afla mai multe despre: liverpool arsenalklopparteta 

viewscnt
Articole similare