Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A: ”Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune şi seriozitate”

Răzvan Marin, după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A: ”Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune şi seriozitate”

Serie A

Comentarii

Mijlocaşul român Răzvan Marin a ajuns la 100 de meciuri în campionatul Italiei şi duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, a afirmat că şi-a atins acest obiectiv datorită ajutorului şi sprijinului colegilor săi, antrenorilor şi fanilor de la Cagliari şi Empoli.

"100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari şi Empoli, o călătorie plină de emoţii şi provocări, cu suişuri şi coborâşuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului şi sprijinul colegilor mei, antrenorilor şi fanilor ambelor echipe. Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experienţe fantastice şi sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune şi seriozitate", a scris Marin pe Facebook.

În vârstă de 26 de ani, Marin a ajuns în Italia în 2020, la Cagliari, iar în iulie 2022 a fost împrumutat pentru un sezon la Empoli.

Toscanii au remizat vineri, pe San Siro cu AC Milan, scor 0-0. Empoli se află pe locul 14 în Serie A cu 32 de puncte, cu şase mai multe decât Hellas Verona, ocupanta primului loc retrogradabil.

 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare