Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autocarul lui Liverpool a fost atacat de fanii lui Manchester City, iar Jurgen Klopp a fost rănit. ”Regretăm!”

Autocarul lui Liverpool a fost atacat de fanii lui Manchester City, iar Jurgen Klopp a fost rănit. ”Regretăm!”

Premier League

Comentarii

Incidente după meciul Manchester City - Liverpool, scor 4-1, din etapa a 29-a din Premier League.

Jurgen Klopp a fost rănit de fanii lui Manchester City

Fanii lui City au prezentat un comportament reprobabil la adresa rivalului Jurgen Klopp pe toată durata partidei. Aceştia i-au cerut ironic demisia, dar l-au şi înjurat ”ca la uşa cortului”.

După meci, se pare că mai mulţi suporteri de la City au aruncat cu obiecte asupra autocarului lui Liverpool, iar unul dintre acestea a străpuns geamul şi l-ar fi lovit pe antrenorul ”Cormoranilor” Jurgen Klopp.

Clubul Manchester City FC a fost informat că antrenorul lui Liverpool a suferit răni pe drumul de întoarcere după meciul de astăzi. Înţelegem că un obiect a fost aruncat către autobuz într-o zonă rezidenţială.

Incidentele de acest gen sunt total inacceptabile şi condamnăm ferm acţiunile celor responsabili. Vom sprijini pe deplin investigaţia poliţiei din Greater Manchester asupra acestui incident, în orice mod putem.

În plus, clubul nostru este dezamăgit de faptul că s-au auzit scandări nepotrivite din partea suporterilor lui City în timpul meciului de astăzi. Regretăm orice ofensă pe care ar fi putut-o provoca aceste scandări”, a fost comunicatul clubului Manchester City.

Reacţia lui Jurgen Klopp, după meciul cu City

Jurgen Klopp a declarat că va încerca să păstreze din această înfrângere doar lucrurile pozitive, cum ar fi conştientizarea problemelor actuale şi încercarea de a le repara rapid.

În prima repriză, puteam să ne aşteptăm la dominaţia lui City, noi am fost foarte organizaţi, dar am cauzat nişte probleme, am marcat un gol frumos. Am avut o altă şansă mare pe contraatac, puteam să profităm de ocazia aia. Zonele cheie sunt clare, dacă nu controlăm anumite faze nu avem şanse.

Anumite lucruri care nu se pot întâmpla, s-au întâmplat. Nu este aproape nimic bun de spus despre acest joc. Este un joc pe care trebuie să-l folosim ca să clarificăm ce lucruri nu se mai pot întâmpla. Acum trebuie să explic anumite lucruri şi pur şi simplu nu pot”, a declarat Jurgen Klopp, conform BT Sport.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolmanchester city 

viewscnt
Articole similare