Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu, de netrecut la Franţa! Auxerre, demonstraţie ofensivă pe terenul uneia dintre rivalele în lupta pentru supravieţuire

VIDEO | Ionuţ Radu, de netrecut la Franţa! Auxerre, demonstraţie ofensivă pe terenul uneia dintre rivalele în lupta pentru supravieţuire

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) a menţinut poarta intactă în victoria zdrobitoare pe care a obţinut-o Auxerre pe terenul lui Ajaccio.

VIDEO | Ionuţ Radu, de netrecut la Franţa! Auxerre, demonstraţie ofensivă pe terenul uneia dintre rivalele în lupta pentru supravieţuire

Auxerre a demolat-o pe Ajaccio, una dintre contracandidatele pentru evitarea retrogradării, în deplasare, scor 3-0, în etapa a 30-a din Ligue 1.

Toate golurile au fost marcate în prima repriză. Birama Toure (3), Da Costa (6) şi autogolul lui Alphonse (45+1) au dus toate cele trei puncte de partea oaspeţilor.

La Auxerre, Ionuţ Radu a fost integralist între buturi şi a păstrat poarta intactă pe toată durata partidei.

Este al doilea meci la rând când portarul român reuşeşte o astfel de performanţă. Primul a fost pe teren propriu, cu Troyes (1-0).

În urma succesului obţinut în deplasare, Auxerre urcă pe locul 15, cu 29 de puncte după 30 de etape.

Referitor la Ionuţ Radu, el a jucat 11 partide la Auxerre şi a încasat 10 goluri. În cinci dintre meciuri a scăpat fără gol primit.

În prezent, portarul titular al naţionalei României este cotat la 3,5 milioane de euro de site-urile de specialitate.

Afla mai multe despre: ionut radustranieriligue 1 

viewscnt
Articole similare