Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A răbufnit în timpul meciului România - Belarus, după ce a văzut că un tricolor a rămas pe banca de rezerve: "Cifrele lui sunt cele mai bune! Nu voi accepta sa îmi spună cineva asta"

A răbufnit în timpul meciului România - Belarus, după ce a văzut că un tricolor a rămas pe banca de rezerve: "Cifrele lui sunt cele mai bune! Nu voi accepta sa îmi spună cineva asta"

Echipa națională

Comentarii

Agenta de fotbalişti, Liubliana Nedelcu, consideră că un tricolor a fost nedreptăţit la acţiunea din martie a naţionalei României, la meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Tricolor nedreptăţit în meciurile României cu Andorra şi Belarus? "Nu voi accepta să îmi spună cineva asta. Este o aberaţie"

Naţionala de fotbal a României întâlneşte reprezentativa similară a Belarusului, marţi, de la 21:45, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a doua din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024.

Chiar la pauza meciului, când totul curgea spre o victorie a tricolorilor pe cel mai mare stadion al ţării, impresara Liubliana Nedelcu şi-a spus părerea despre felul în care selecţionerul Edi Iordănescu a tranşat postul de titular din poartă. 

Agenta, cu legături în fotbalul francez, susţine că se aştepta ca selecţionerul să facă o rotaţie la nivelul porţii şi să-i ofere 90 de minute şi lui Florin Niţă, în unul dintre meciurile facile din startul campaniei de calificare la EURO 2024. 

Ionuţ Radu a fost preferat titular de Edi Iordănescu atât cu Andorra, cât şi cu Belarus, în timp ce Florin Niţă a stat pe banca. În lot mai e şi titularul Rapidului, Horaţiu Moldovan. 

"Am fost si voi rămâne mereu un om care spune ceea ce are de spus si atunci când vede o nedreptate, o spune!

Poate si din cauza asta nu sunt iubita in fotbalul românesc si tocmai datorită acestui lucru sunt iubita in Franta! Sunt diplomata, da, dar nu falsa si linguşitoare!

Incep prin a felicita echipa naţionala pentru victoria din seara aceasta (este clar ca vor câştiga 3 puncte)! Indiferent cu cine au jucat, avem 6 puncte in acest moment!

Insa nu pot fi de acord cu ceea ce s-a întâmplat cu Florin Nita! Nu poţi sa chemi la naţionala un portar de nivelul lui si sa nu joace! Sunt de acord ca Ionut Radu a avut si el un sezon foarte bun, dar corect ar fi fost sa joace unul un meci si celălalt alt meci!

Cifrele lui Florin sunt mai bune decât ale oricărui alt portar roman care joaca in prezent! Experienta lui este extraordinara! Siguranta pe care o da echipei nu ştiu de câţi portari este egalata!

Si nu! Nu voi accepta sa îmi spună cineva ca pregătim viitorul pentru ca asta este o aberaţie! De 30 de ani tot reconstruim in fotbalul din România si pregătim viitorul! Si dacă vom merge la fel ca pana acum, peste 30 de ani vom fi tot aici! Hai România! Sa fiţi bine", a transmis agenta de fotbalişti, Liubliana Nedelcu, printr-un mesaj în social media. 

Amândoi au schimbat echipa în acest sezon. Ionuţ Radu a adunat 19 apariţii în actuala stagiune, iar acum e titular în Ligue 1, la Auxerre, iar Florin Niţă s-a transferat la Pardubice, în subsolul primei ligi din Cehia, e titular şi are opt apariţii. 

Afla mai multe despre: liubliana nedelcuflorin nitaionut raduromania belarus 

viewscnt
Articole similare