Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christoph Daum a apărut la România - Belarus! Transformarea fostului selecţioner după ce a fost depistat cu cancer | FOTO

Christoph Daum a apărut la România - Belarus! Transformarea fostului selecţioner după ce a fost depistat cu cancer | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei, Christoph Daum (69 de ani), a fost invitat special la meciul România - Belarus, din a doua etapă a preliminariilor EURO 2024.

FOTO | Christoph Daum, invitat special la România - Belarus

Naţionala de fotbal a României întâlneşte reprezentativa similară a Belarusului, marţi, de la 21:45, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a doua din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024.

Pe cel mai mare stadion al ţării sunt 30.000 de spectatori şi invitaţi de marcă, precum Gică Hagi sau Gică Popescu. De asemenea, fostul selecţioner, germanul Christoph Daum, a venit la meci. 

Daum a revenit în România, la jumătate de an de când a fost diagnosticat cu cancer. La începutul acestui an, au apărut informaţii conform cărora tratamentul germanului decurge conform planului şi că acesta funcţionează, pentru a se vindeca. 

  • Antrenorul are 10 meciuri pe banca primei reprezentative a României. Bilanţ: 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri.
  • Daum a cucerit campionatul în Germania în 1992 alături de Stuttgart şi de 3 ori în Turcia, o dată cu Besiktas (1995) şi de două ori alături de Fenerbahce (2004 şi 2005).

Foto: Facebook Narcis Pohoaţă. Christoph Daum, la România - Belarus, al doilea meci al tricolorilor din preliminariile europene

Afla mai multe despre: christoph daumromania belarus 

viewscnt
Articole similare