Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, mai acid ca niciodată: ”M-a deranjat nesimţirea lor. Pot să spun că sunt nesimţiţi”

Dorinel Munteanu, mai acid ca niciodată: ”M-a deranjat nesimţirea lor. Pot să spun că sunt nesimţiţi”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (54 de ani), a avut un discurs dur la adresa rivalilor de la Poli Iaşi, la câteva zile distanţă după meciul direct.

Oţelul Galaţi a fost învinsă, acasă, de Poli Iaşi, scor 1-2, în prima etapă a play-off-ului din Liga 2. Gălăţenii au deschis scorul prin Cisotti (min. 11), însă ieşenii au revenit prin reuşitele lui Itu (min. 12) şi Dumitru (min. 68).

Dorinel Munteanu se teme ”de jocuri de culise” în Liga 2

Zilele au trecut, dar nu şi supărarea luI Dorinel Munteanu. Fostul mare internaţional a avut un discurs dur la adresa rivalilor de la Poli Iaşi, deoarece aceştia ar fi reclamat arbitrajul, în condiţiile în care, în opinia lui ”Munti” i-ar fi avantajat copios.

De asemenea, Dorinel a reclamat faptul că se teme foarte multe de faptul că lucrurile ar fi fost deja ”rezolvate” în play-off-ul din Liga 2, iar clasamentul s-ar cunoaşte deja.

Aţi văzut şi dumneavoastră, am jucat în 10 oameni din minutul 27, dar nervozitatea mea nu a fost exclusiv din cauza jucătorilor mei, ci din cauza metehnei din fotbalul românesc. Pentru că adversarii noştri, inclusiv colegul meu Leo Grozavu, au acuzat arbitrajul şi asta m-a deranjat foarte mult, nesimţirea lor, pentru că pot să spun că sunt nesimţiţi.

Este clar că eu nu m-am luat niciodată de arbitri, că nu am comentat arbitrajul, dar nu este posibil aşa ceva, la o luptă în play-off, unde o echipă mică, ca a noastră, dar cu suflet mare poate să fie atacată din toate părţile.

Nici la acest joc, Poli Iaşi, în afară de golul doi, în repriza a doua, nu a avut un şut pe poartă. Marele Poli Iaşi! Să fim serioşi. Sincer, am o teamă de jocurile de culise, care sunt convins că au existat şi mai există în fotbalul românesc”, a declarat Dorinel Munteanu, printre altele, într-un interviu pentru Sport Total FM.

Afla mai multe despre: leo grozavudorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare