Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Panduru, dispută în contradictoriu pe subiectul ”Valiza”: ”Oferta trebuia făcută public” / ”Nu este corect aşa!” | EXCLUSIV

MM Stoica şi Panduru, dispută în contradictoriu pe subiectul ”Valiza”: ”Oferta trebuia făcută public” / ”Nu este corect aşa!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că Gigi Becali s-a grăbit în 2008, când a decis să le ofere jucătorilor de la U Cluj, aproximativ 1,8 milioane de euro pentru a-şi apăra corect şansele în meciul cu CFR Cluj, joc decisiv în stabiliea campioanei în acea ediţie.

Mihai Stoica nu făcea parte din club, în acea perioadă, însă este de părere că Gigi Becali ar fi putut proceda altfel, pentru a evita acuzaţiile ulterioare, care au dus şi la o condamnare.

În opinia sa, cea mai bună metodă ar fi fost o sponsorizare anunţată oficial, public, prin care să fie condiţionată finanţarea de rezultatul partidei cu CFR Cluj.

Basarab Panduru nu este de acord cu Mihai Stoica

Prezent şi el în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru nu a putut fi de acord cu Mihai Stoica. În opinia fostului internaţional, această practică ar permite oricărui om cu bani să pună presiune asupra echipelor adverse, rivale, doar pentru că dispune de bani foarte mulţi.

Mihai Stoica a recunoscut că nu este o practică morală, dar legală este.

Iată cum a decurs dialogul dintre moderatul Dan Udrea, Mihai Stoica şi Basarab Panduru, la Orange Sport:

MM Stoica: ”Gigi a vrut să dea bani ca ”U” Cluj să joace corect cu CFR Cluj. Dar se pare că nu a jucat prea corect, din lipsa...aşa mai departe.

Dan Udrea: ”Asta n-a fost dovedită”.

MM: ”Dar tu ce crezi, că au jucat corect toţi jucătorii de la U Cluj?”.

Dan: ”Are relevanţă?”.

MM: ”Erai în fenomen. Eu de ce spun că premierea nu este mită”.

Dan: ”Nu ştiu dacă acolo e legală”.

MM: ”Acolo era. Eu nu eram în club. Gigi s-a grăbit. Puteam să găsim pe cineva care, public, putea să facă această ofertă de premiere. Era legală.

Vine cineva şi vrea să sponsorizeze o echipă, condiţionat de un rezultat. Era legal. Păi, cum? Eu sunt un cetăţean elveţian...

Dan: ”Aaa, fără legătură cu FCSB...

MM: ”Da, sunt neutru şi vreau ca meciul să se joace corect”.

Panduru: ”De ce ţi se pare corect? Vrea să premieze toate echipe care care bat FCSB. De ce ţi se pare corect?”.

MM: ”Ai voie să faci asta”.

Panduru: ”Nu este corectă treaba asta. Atunci, le dai voie unora, care au bani, să facă ce vor?”.

MM: ”Legal este, poate nu moral”.

Panduru: ”Le dai posibilitatea unora care au bani să facă ce vor. Îi premiezi pe toţi. Da, să câştige toţi, iar FCSB să piardă. O dăm întoarsă puţin: pe tine nu te interesează să câştige ăia, te interesează să piardă FCSB”.

MM: ”Nu-i moral, dar e corect. Ai voie”.

Panduru: ”Nu cred că, dacă ai bani, poţi să faci ce vrei”.

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalivaliza 

viewscnt
Articole similare