Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un croat, favorit să o preia pe Juventus Torino, dacă Massimiliano Allegri va pleca în vară

Un croat, favorit să o preia pe Juventus Torino, dacă Massimiliano Allegri va pleca în vară

Serie A

Comentarii

Croatul Igor Tudor (44 de ani), antrenorul echipei franceze de fotbal Olympique Marseille, se află în vizorul clubului Juventus Torino.

Actualul tehnician, Massimiliano Allegri, ar putea părăsi ”Bătrâna Doamnă” la finalul acestui sezon, scrie cotidianul Tuttosport.

Igor Tudor a jucat la Juventus Torino

În vârstă de 44 de ani, Igor Tudor a evoluat ca fundaş la clubul torinez între 1998 şi 2007, fiind descris de publicaţia italiană drept "un excelent cunoscător al lui Juve", unde a îndeplinit şi rolul de antrenor secund al lui Andrea Pirlo, în sezonul 2020-2021.

Mass-media italiană consideră că sunt însă destul de puţine şanse ca Allegri să se despartă în vară de "Bătrâna Doamnă", unde primeşte un salariu anual de 7,5 milioane de euro, iar contractul său este valabil până în 2025, anunţă agerpres.ro.

Allegri a reuşit să o readucă pe Juventus în lupta pentru calificarea în cupele europene, în ciuda unei penalizări de 15 puncte primită de torinezi pentru nereguli în contabilitate.

Igor Tudor antrenează de 10 ani

Igor Tudor şi-a început cariera în ţara natală, la Hajduk Split, apoi a făcut un progres considerabil, întins pe decursul a mai multor ani.

A ajuns în Grecia, la PAOK, în Turcia, la Karabukspor şi Galatasaray, iar în 2018 în Italia, la Udinese.

În 2020, Igor Tudor s-a întos la Hajduk Split, însă în sezonul 2020/2021 a fost secundul lui Andrea Pirlo la Juventus Torino.

O stagiune mai târziu, o prelua pe Hellas Verona şi reuşea rezultate excelente, ce l-au adus, într-un final, pe banca celor de la Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: allegritudorjuventus 

viewscnt
Articole similare