Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Ionuţ Radu, în presa italiană: ”Se va întoarce la Inter Milano!”

Agentul lui Ionuţ Radu, în presa italiană: ”Se va întoarce la Inter Milano!”

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) şi-a regăsit încrederea la Auxerre, însă sunt şanse mici să rămână la acest club din vară.

Ionuţ Radu a bifat nouă meciuri pentru Auxerre în Ligue 1, iar în trei dintre acestea a reuşit să păstreze poarta imaculată.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu, conform transfermarkt.de.

Ionuţ Radu se va întoarce la Inter Milano

Ionuţ Radu este împrumutat de Inter la Auxerre până în vara lui 2023, însă francezii nu au şi o clauză de transfer definitiv.

Aşadar, indiferent dacă Auxerre se va salva sau nu de la retrogradare, în Ligue 1, Ionuţ Radu se va întoarce la clubul de care aparţine, Inter Milano.

Chiar şi aşa, sunt şanse foarte mici ca portarul român să continue alături de milanezi. De asemenea, Samir Handanovic se va despărţi şi el de Inter, iar în locul său, pentru postul de ”secund” al lui Andre Onana, este aşteptat brazilianul Neto.

În aceste condiţii, şansele ca Ionuţ Radu să mai îmbrace vreodată tricoul lui Inter sunt minime, după cum lasă de înţeles chiar şi agentul portarului.

  • Cinci meciuri a bifat Ionuţ Radu la prima echipă a lui Inter Milano, iar în două dintre meciuri nu a primit gol.

Îşi demonstrează valoarea, are parte de toată încrederea clubului. Are un sezon bun, a făcut o alegere bună când s-a ivit oportunitatea de la Auxerre. Va reveni la Inter în vară, apoi vedem”, a declarat impresarul fotbalistului, Oscar Damiani, la microfoanele ”Tutto Mercato Web”, conform interlive.it.

Afla mai multe despre: oscar damianiionut raduauxerreinter 

viewscnt
Articole similare