Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Meci fără spectatori pentru FCSB! De la ce se trage suspendarea: "S-a primit o etapă cu porţi închise" | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Meci fără spectatori pentru FCSB! De la ce se trage suspendarea: "S-a primit o etapă cu porţi închise" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să facă circuitul stadioanelor din România. Deja, primul meci european din sezonul următor a fost programat pe Arcul de Triumf, întrucât se va disputa cu porţile închise pentru spectatori.

Porţi închise pentru FCSB! Meciul la care nu vor fi spectatori

UEFA a dictat o nouă suspendare pentru FCSB. După ce i-a închis o peluză cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe, o nouă suspendare a fost dictată şi în startul următorului sezon european. 

Mihai Stoica, managerul general al clubului bucureştean, a anunţat că FCSB va juca fără spectatori primul meci din Europa, din următoarea stagiune. Un reprezentant FARE a auzit scandări rasiste din tribune la meciul din grupele Conference League, FCSB - West Ham, şi a înaintat raportul. 

"Pe Arcul de Triumf putem juca, dar e mic. Primul meci din cupele europene va fi fără fani. De la meciul cu West Ham (n.r. - se trage suspendarea). S-au auzit nişte scandări, era meciul cu Rapid după şi s-a scandat.... Reprezentatnul FARE, acest ninja, care nimeni nu ştie cine e, a spus că au fost scandări rasiste şi pentru asta (n.r. - dat suspendarea). 

S-a primit o etapă cu porţi închise. Vom juca pe Arcul de Triumf atunci. Ce sens are să jucăm pe Arena Naţională acel meci?", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

FCSB, în continuare departe de Stadionul Steaua

Recent, echipa finanţată de Gigi Becali a făcut o nouă cerere pentru a juca pe Stadionul Steaua, dar "militarii" au reuşit, din nou, să-şi păstreze rivalii departe de Ghencea. 

"Era gol stadionul (n.r. - Steaua). Nu pot cei de la CSA să ofere un răspuns, că nu s-au stabilit cu exactitate meciurile lor, urmează să joace în play-off. Mai mult, nu se ştie când va juca echipa de rugby. Plus că nu e regulamentul de punere în aplicare",  a dezvăluit Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuspendare fcsb stadionstadion fcsbuefa 

viewscnt
Articole similare