Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roberto De Zerbi a vorbit despre incidentul cu antrenorul lui Tottenham. Ce l-ar fi deranjat pe fostul jucător al lui CFR

Roberto De Zerbi a vorbit despre incidentul cu antrenorul lui Tottenham. Ce l-ar fi deranjat pe fostul jucător al lui CFR

Premier League

Comentarii

Lupta pentru poziţiile de Champions league în Anglia este tot mai aprinsă, iar tensiunea este resimţită, atât în rândul jucătorilor, cât şi al antrenorilor.

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton şi compatriotul său, Cristian Stellini, au avut ceva de împărţit, chiar de dinaintea partidei dintre Tottenham şi ”Pescăruşi”. Fostul fotbalist al CFR-ului a avut o discuţie mai aprinsă cu interimarul lui Tottenham, înainte de startul partidei iar situaţia a degenerat pe parcursul jocului.

De Zerbi şi Stellini au fost eliminaţi

În minutul 59 al partidei, la scorul de 1-1, Stuart Attwell, centralul partidei, i-a eliminat pe cei doi antrenori, după un schimb dur de replici. Staff-ul celor două echipe au reacţionat imediat şi a rezultat o încăierare generală la marginea terenului. Conflictul celor doi tehnicieni a semănat foarte mult cu cel dintre Thmoas Tuchel şi Antonio Conte, din startul acestui sezon de Premier League.

”Este ceva normal pentru mine să respect pe toată lumea, şi în teren şi în afara lui. Nu îmi place când cineva nu mă respectă. A fost o situaţie personală şi i-am explicat ( n.r. lui Cristian Stellini) punctul meu de vedere. Nu i-am adresat jigniri, i-am spus doar punctul meu de vedere. Nu este normal ca banca echipei adverse să pună presiune pe arbitru. Trebuie să-i ajutăm pe arbitri, mai ales pe un asemenea stadion şi pe o asemenea atmosferă”, a declarat Roberto De Zerbi la conferinţa de presă de după meci.

VIDEO cu momentul eliminării celor doi antrenori

 

Afla mai multe despre: de zerbitottenhambrightoncfr 

viewscnt
Articole similare