Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu vreau să mă împac cu el”. Mirel Rădoi, lăsat cu buza umflată de Sorin Cârţu: ”E dezamăgirea vieţii mele!”

”Nu vreau să mă împac cu el”. Mirel Rădoi, lăsat cu buza umflată de Sorin Cârţu: ”E dezamăgirea vieţii mele!”
Comentarii

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a refuzat să dea mâna cu fostul antrenor Mirel Rădoi şi l-a lăsat pe acesta cu ea întinsă.

Sorin Cârţu s-a numărat printre cei care au insistat ca Mirel Rădoi să fie numit principal la Universitatea Craiova, însă situaţia dintre cei doi s-a schimbat radical.

După plecarea tehnicianului din Bănie, în termeni neprietenoşi, preşedintele oltenilor a dezvăluit că evenimentul i-a provocat o stare foarte rea.

Mirel Rădoi, lăsat cu buza umflată de Sorin Cârţu: ”A venit să dea mâna cu mine. Nu vreau să mă împac cu el. E dezamăgirea vieţii mele”

A doua zi după dialogul ”aprins” de la distanţă, Mirel Rădoi a mers la sediul clubului pentru a semna rezilierea contractelor şi a dorit să discute cu Sorin Cârţu, pentru a-şi prezenta scuzele pentru reacţia avută.

Potrivit spuselor lui Sorin Cârţu, Mirel Rădoi a venit la el în birou, dar s-a lovit de un refuz când a vrut să dea mâna cu cel care a insistat pentru instalarea sa la Universitatea Craiova.

La câteva luni distanţă, apele sunt în continuare agitate în Bănie. Cârţu nu îl uită şi nu îl iartă pe Mirel Rădoi.

"Acum, da, dezamăgirea vieţii. I-am spus: el mă uită pe mine, eu îl uit pe el. Nu am existat, el nu a existat. Rădoi nu a fost corect în ceea ce a expus acolo. Eu nu l-am inflenţat cu nimic în deciziile lui. Cum a povestit acolo şi ce a povestit... sâmbătă a fost meciul cu FC U, pierdută. Eu am stat luni două ore cu el şi nu ştiu dacă am vorbit 30 de secunde de meciul pierdut. Şi tu după apari... de ce nu mi-ai spus mie în alea două ore când am stat de vorbă? 

Nu, n-am nicio treabă. Tu ai ieşit, ai făcut iureş la televizor şi după vine să îşi ceară scuze, să dea mâna cu mine. Cum să accept aşa ceva? Mă faci varză la televizor şi pe urmă îţi ceri scuze între patru ochi. Chiar mă subapreciezi! Bineînţeles că nu i-am strâns mâna şi nici nu vreau să mă împac. El să nu mă aibă pe mine pe gând, eu nu îl am pe el. E simplu!", a spus Sorin Cârţu, la podcastul Tare de tot.

Lupta pentru campionat, doar între două echipe? Florin Răducioiu, dur la adresa FCSB: "Nu merită acest titlu după ce am văzut. E o echipă cu multe probleme"

Afla mai multe despre: sorin cârţumirel radoi 

viewscnt
Articole similare