Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii CFR-ului, făcuţi praf de cei de la FCSB: ”În stilul lor caracteristic, trag de timp, stau pe jos un milion de ani”

Jucătorii CFR-ului, făcuţi praf de cei de la FCSB: ”În stilul lor caracteristic, trag de timp, stau pe jos un milion de ani”

Fotbal intern

Comentarii

Portarul formaţiei FCSB, Ştefan Târnovanu (22 de ani), a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor de la CFR Cluj, după remiza dintre cele două rivale.

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul etapei cu numărul trei din play-off-ul Superligii.

Golul clujenilor a fost marcat de Bîrligea, în minutul 19, în timp ce pentru bucureşteni a înscris Coman, în minutul 68, din lovitură liberă.

La finalul duelului, Ştefan Târnovanu a fost extrem de supărat pe atitudinea jucătorilor de la CFR Cluj, pe care i-a acuzat că au tras de timp şi că s-au mulţumit cu puţin din acest meci.

Totodată, portarul FCSB-ului l-a felicitat pe Florinel Coman, cu execuţia căruia vicecampionii pleacă cu un punct de pe terenul campioanei.

”În prima repriză, am făcut un meci foarte slab, n-am ajuns la poarta lor. Poate la faza aia cu Miculescu şi, dacă stau să mă gândesc, m-am uitat aseară la Farul, la Mazilu a fost fault, la noi nu e fault.

A venit repriza a doua, am făcut un meci mai bun, am avut şi ceva ocazii, am dat şi gol şi pe final, dacă eram mai inspiraţi, poate dacă nu era offside, era gol. Până la urmă, cred că e echitabil egalul, dar îmi doream să câştig.  

Până n-am primit golul, n-am reuşit să jucăm absolut nimic. După gol, am reuşit cât de cât să echilibrăm balanţa şi în a doua repriză probabil şi cei de la CFR s-au mulţumit cu 1-0.

În stilul lor caracteristic, trag de timp, stau pe jos un milion de ani, la out durează cinci minute până îl bat. Domnul Petrescu (n.r. arbitrul Radu Petrescu)... Miculescu stă aşa, dă puţin fault în atac.  

Trageri de timp foarte mari. Dacă ei se bucură cu un egal acasă, îmi doresc din tot sufletul meu să câştigăm toate meciurile şi să ieşim campioni.

(n.r. despre golul lui Coman) În stilul lui, cum bate el lovitura liberă, să cadă mingea, a bătut senzaţional şi mă bucur că a dat gol”, a declarat Târnovanu, după meci.

În urma rezultatului de egalitate, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 35 de puncte, la patru puncte distanţă de lider, Farul Constanţa. FCSB are 34 de puncte şi este pe locul 3.

Afla mai multe despre: fcsbcfrtarnovanu 

viewscnt
Articole similare