Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia inedită a lui Dan Petrescu, după CFR - FCSB 1-1: ”Zidul era la 12 metri”. Ce jucător l-a impresionat: ”A făcut cel mai bun meci”

Reacţia inedită a lui Dan Petrescu, după CFR - FCSB 1-1: ”Zidul era la 12 metri”. Ce jucător l-a impresionat: ”A făcut cel mai bun meci”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a tras concluziile după remiza dintre echipa clujeană şi vicecampioana FCSB, din play-off-ul Superligii.

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, , în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Clujenii au cerut penalty chiar în minutul 1, când au reclamat că Iulian Cristea a comis henţ în careu. 

În minutul 19, gazdele au deschis scorul, la o minge respinsă de Târnovanu, Bîrligea a înscris din careu. 

Bucureştenii au egalat în minutul 68, când Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect.

În minutul 90 arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol al lui Omrani, pentru ofsaid, după ce a fost consultat sistemul VAR.

Concluziile lui Dan Petrescu, după CFR - FCSB 1-1: ”A făcut cel mai bun meci”

La finalul meciului, Dan Petrescu a reacţionat şi a explicat că nu este mulţumit de rezultat, unul care o avantajează pe Farul.

Totodată, antrenorul campioanei a rămas plăcut surprins de unul dintre jucătorii săi, dar lovit din plin de ghinionul accidentărilor.

”Cum să-mi convină rezultatul? E a treia oară în play-off când conducem şi nu câştigăm. Nu am ce să le reproşez astăzi jucătorilor.

Zidul era la 12 metri. Mi se pare că a fost şi un penalty la Bîrligea. Un meci bun, dar puţine puncte şi cu egaluri nu câştigi campionate.

Nici la 1-0 nu ne-am retras. Când ai un an aşa, se întâmplă toate invers. Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă suntem la patru puncte de Farul. Ei mai joacă de ori cu FCSB şi cu CFR. Se poate întâmpla orice.

Bîrligea a jucat bine. Dacă nu se accidenta, nu l-aş fi scos niciodată. Cred că a făcut cel mai bun meci al lui la CFR. Din fericire, nu e nimic grav, e doar o crampă.

Nu ştiu dacă va fi o luptă în trei (n.r. la titlu), dar rămâne de văzut”, a declarat Petrescu, după meci.

În urma rezultatului de egalitate, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 35 de puncte, la patru puncte distanţă de lider, Farul Constanţa. FCSB are 34 de puncte şi este pe locul 3.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare