Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nouă problemă are Dan Petrescu la CFR Cluj. ”Încă nu a găsit soluţia acolo”. Situaţia ivită care nu îi dă pace antrenorului campioanei | EXCLUSIV

Ce nouă problemă are Dan Petrescu la CFR Cluj. ”Încă nu a găsit soluţia acolo”. Situaţia ivită care nu îi dă pace antrenorului campioanei | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) are în faţă mai multe probleme la CFR Cluj, în ceea ce este văzut drept cel mai dificl sezon al său la gruparea din Gruia. Antrenorul campioanei trebuie să găsească o carte câştigătoare cât mai repede, susţine Basarab Panduru.

CFR Cluj nu a început în cel mai bun mod posibil play-off-ul Superligii. 

Cu toate că sperau să obţină două victorii în primele două etape, clujenii au trebuit să se mulţumească doar cu două rezultate de egalitate.

CFR Cluj a remizat şi cu Rapid, scor 2-2, şi cu Universitatea Craiova, scor 1-1, deşi a fost la conducerea tabelei de fiecare dată, dar nu a reuşit să îşi păstreze avantajul.

În etapa a treia, gruparea ardeleană primeşte vizita rivalilor de la FCSB, iar ambele formaţii sunt nevoite să joace fără piese importante în echipă.

Dacă la FCSB lipsesc, printre alţii, Malcom Edjouma şi Octavian Popescu, Dan Petrescu nu poate conta la CFR Cluj pe aportul căpitanului Mario Camora şi a mijlocaşului Nana Boateng.

Ce nouă problemă are Dan Petrescu la CFR Cluj. ”Încă nu a găsit soluţia acolo”. Situaţia ivită care nu îi dă pace antrenorului campioanei | EXCLUSIV

Totuşi, în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a menţionat o altă problemă mai veche la campioană, pe care Dan Petrescu încă nu a reuşit să o rezolve şi îi dă în continuare bătăi de cap acestuia.

Mai exact, analistul a subliniat faptul că antrenorul campioanei nu a găsit încă o formulă ideală pentru perechea de atacanţi pe care se bazează în sistemul său de joc, 4-4-2.

În duelul cu FCSB, Dan Petrescu a mizat în atac pe duo-ul format din Daniel Bîrligea şi Rangelo Janga.

În continuare, unul dintre oamenii-cheie din sezonul trecut, golgheterul Gabriel Debeljuh este în continuare indisponibil.

Alte variante pentru avanposturi mai sunt Anton Maglica, Emmanuel Yeboah sau Claudiu Petrila, dar Petrescu încă este în căutare de variante pentru respectivele posturi.

Până acum, în primele trei etape din play-off, Dan Petrescu a folosit trei formule diferite în atac de la un meci la altul.

Cu Rapid, cuplul de atacanţi centrali a fost format din Petrila şi Janga, cu Universitatea Craiova au jucat Maglica şi Bîrligea, pentru ca, în cele din urmă, cu FCSB, să intre din primul minut Bîrligea şi Janga.

”Dan Petrescu încă caută. Mi se pare că încă nu a găsit soluţia acolo în atac. Petrila când joacă acolo nu e varf. În schimb, Bîrligea si Janga, da”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

CFR Cluj a pierdut teren în lupta pentru titlu după ce Farul Constanţa a câştigat disputa cu Universitatea Craiova (3-2) şi a luat un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare