Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, nemulţumit după revenirea jucătorilor de la echipele naţionale. CFR Cluj, decimată de probleme de lot: ”Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu”

Dan Petrescu, nemulţumit după revenirea jucătorilor de la echipele naţionale. CFR Cluj, decimată de probleme de lot: ”Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a prefaţat duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi a vorbit despre problemele de lot pe care le are înaintea partidei de duminică.

CFR Cluj o va întâlni pe Universitatea Craiova, duminică, 2 aprilie, de la ora 21:00, în etapa a doua din play-off. Meciul va fi transmis pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În conferinţa de presă susţinută înaintea duelului din Bănie, Dan Petrescu a anunţat ce probleme de efectiv are la CFR.

Dan Petrescu, nemulţumit după revenirea jucătorilor de la echipele naţionale la CFR Cluj

Antrenorul campioanei a dat de înţeles că nu a fost mulţumit referitor la faptul că CFR a avut foarte mulţi jucători plecaţi la echipele naţionale, unii la cea a României, dar şi alţii la mare îndepărtare, precum Janga la Curacao sau Yeboah la Ghana.

Petrescu a subliniat că singurul său jucător care a venit cu un moral foarte bun de la naţională este Andrei Burcă, fundaşul central reuşind să marcheze pentru România în partida cu Belarus.

”Janga şi Yeboah au avut un parcurs incredibil să ajungă aici, n-au reuşit să ajungă la antrenament.

Camora e accidentat. Boateng s-a accidentat în meciul amical cu Sibiu. Mai sunt şi alţi jucători cu accidentări mici, sper să îi recuperăm până la ora meciului. 

Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu. Moralul poate nu e aşa de bun, mai ales după rezultatul cu Rapid din ultima etapă. 

Burcă a venit cu un moral bun, a marcat primul gol, m-am bucurat pentru el. Sper să marcheze şi pentru noi. El şi Manea au jucat foarte bine.

Chiar şi Bîrligea şi Petrila au făcut un meci bun la tineret. Yeboah a debutat şi el în naţionala Ghanei”, a declarat Petrescu, înainte de meci.

Antrenorul campioanei CFR Cluj a vorbit şi despre Janga, care a avut un meci amical cu Argentina lui Messi. Curacao a pierdut însă cu un incredibil 0-7 cu campioana mondială.

”Janga, care ştiţi şi voi, drumul lung şi şapte goluri, nu a fost uşor pentru el.

Măcar tricoul, măcar mingea cu care a dat gol, ceva să iei şi tu de acolo. A zis ca nu a avut loc că erau mulţi înaintea lui”, a adăugat Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare